Influenter - når mennesker er medier

/files/assets/news/influenter.jpg
22. marts 2023
Af Anne Nimb

Gå-hjem-møde med forfatterne bag bogen "Influenter - når mennesker er medier", som sætter fokus på, hvordan kommunikation med influenter bør ses som værdifuld strategisk kommunikation.

Vi er nok allesammen stødt på begrebet influencer eller influent, som det hedder på dansk. Vi møder dem på de sociale medie-platforme og i tv-programmer. Og netop influenter er temaet til gå-hjem-møde d. 28. marts fra 17-19 i KS lokaler på Hauser Plads.

Her kan du møde Henriette Rald og Katrine Thielke, der er forfatterne bag bogen "Influenter - når mennesker er medier". De vil give en introduktion til bogens bærende modeller og sætte fokus på, hvordan kommunikation med influenter bør ses som værdifuld strategisk kommunikation. De vil også fortælle om de syv forskellige influentkategorier:

- Kommercielle influenter

- Medarbejderinfluenter

- Direktøren på sociale medier

- Agendasættere

- Interessenter som influenter

- Frivilliginfluenter

- Selvfluenter.

Undervejs vil der være en lille øvelse og masser af tid til spørgsmål.

Til arrangementet kan du købe ”Influenter - når mennesker er medier” med 20 % rabat, og hvis du er hurtig måske få en signeret udgave.

Arrangementet afholdes i samarbejde med K1 Kommunikationsforening.

Klik her for at tilmelde dig

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page