Influenter - når mennesker er medier

/files/assets/news/influenter.jpg
22. marts 2023
Af Anne Nimb

Gå-hjem-møde med forfatterne bag bogen "Influenter - når mennesker er medier", som sætter fokus på, hvordan kommunikation med influenter bør ses som værdifuld strategisk kommunikation.

Vi er nok allesammen stødt på begrebet influencer eller influent, som det hedder på dansk. Vi møder dem på de sociale medie-platforme og i tv-programmer. Og netop influenter er temaet til gå-hjem-møde d. 28. marts fra 17-19 i KS lokaler på Hauser Plads.

Her kan du møde Henriette Rald og Katrine Thielke, der er forfatterne bag bogen "Influenter - når mennesker er medier". De vil give en introduktion til bogens bærende modeller og sætte fokus på, hvordan kommunikation med influenter bør ses som værdifuld strategisk kommunikation. De vil også fortælle om de syv forskellige influentkategorier:

- Kommercielle influenter

- Medarbejderinfluenter

- Direktøren på sociale medier

- Agendasættere

- Interessenter som influenter

- Frivilliginfluenter

- Selvfluenter.

Undervejs vil der være en lille øvelse og masser af tid til spørgsmål.

Til arrangementet kan du købe ”Influenter - når mennesker er medier” med 20 % rabat, og hvis du er hurtig måske få en signeret udgave.

Arrangementet afholdes i samarbejde med K1 Kommunikationsforening.

Klik her for at tilmelde dig

Kommunikation

Vi skal organisere os med teknologien - ikke på baggrund af den

Hvis ny teknologi ikke skal blive en hindring for et bæredygtigt arbejdsliv, bliver man nødt til at organisere sig med teknologien og ikke på baggrund af den, mener co-founder af IIH Nordic, der de seneste år har høstet mange roser, når det handler om work-life-balance.

KS mener

Teknologien skal bruges til at opnå det, vi drømmer om i arbejdslivet 4.0

Nu skal vi finde svarene på, hvordan vi bedst håndterer den 4. industrielle revolution. Dér, hvor teknologien ikke bare er en fast bestanddel af vores måde at arbejde og løse vores opgaver på, men hjælper os med at udforme og omstrukturere hele vores arbejdsliv, skriver KS forperson Cathrine Holm-Nielsen i denne kommentar om teknologien og det bæredygtige arbejdsliv i fremtiden.

Kommunikation

Gik du glip af K-Spejlet?

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Edit page