Gik du glip af K-Spejlet?

/files/assets/news/k-spejlet.jpg
31. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Vil du høre, hvorfor den bedste beslutning Mette Christiansen Barnes har taget i sit arbejdsliv, er at investere i mennesker? Eller hvilke råd hun giver om, hvordan man finder vej i kommunikationskarrieren? Eller hvad hun svarer en nyuddannet kommunikatør, der trods både studiejob og praktikophold får at vide, at hun har for lidt erfaring, hver gang hun får nej til et job hun har søgt?

Så skal du lytte til K-Spejlet fra i går, hvor KS for første gang sendte en morgensamtale med en kommunikatør. Mette, der netop har skiftet jobbet som kommunikationsdirektør i Viaplay, ud med at være selvstændig, var den første gæst, og hun svarede på rigtig mange spørgsmål - også fra seerne - i live-programmet.

Her kan du se optagelsen af K-Spejlet

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page