Gik du glip af K-Spejlet?

/files/assets/news/k-spejlet.jpg
31. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Vil du høre, hvorfor den bedste beslutning Mette Christiansen Barnes har taget i sit arbejdsliv, er at investere i mennesker? Eller hvilke råd hun giver om, hvordan man finder vej i kommunikationskarrieren? Eller hvad hun svarer en nyuddannet kommunikatør, der trods både studiejob og praktikophold får at vide, at hun har for lidt erfaring, hver gang hun får nej til et job hun har søgt?

Så skal du lytte til K-Spejlet fra i går, hvor KS for første gang sendte en morgensamtale med en kommunikatør. Mette, der netop har skiftet jobbet som kommunikationsdirektør i Viaplay, ud med at være selvstændig, var den første gæst, og hun svarede på rigtig mange spørgsmål - også fra seerne - i live-programmet.

Her kan du se optagelsen af K-Spejlet

Job og karriere

Kompetenceudvikling er afgørende for KSerne og faget

Ny undersøgelse om kompeternceudvikling viser, at der er en række barrierer, som det er nødvendigt at adressere, hvis virksomhederne vil være konkurrencedygtige i for eksempel den grønne omstilling og i at arbejde med AI. ”Det er helt afgørende, at KS’erne, med de opgaver de sidder med, løbende opkvalificerer sig og får ny viden,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Fusion

Nu kan du deltage i kurser hos DM

Allerede nu har du som KS-medlem mulighed for at tilmelde dig flere af de kurser, DM afholder.

OK24

Urafstemningen om OK24 er åben. (Måske) mangler vi din stemme

Er du offentligt ansat, og har du endnu ikke stemt til urafstemningen om OK24? Så invester ét minut af (for eksempel) din påskeferie til at stemme.

Edit page