Gik du glip af K-Spejlet?

/files/assets/news/k-spejlet.jpg
31. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Vil du høre, hvorfor den bedste beslutning Mette Christiansen Barnes har taget i sit arbejdsliv, er at investere i mennesker? Eller hvilke råd hun giver om, hvordan man finder vej i kommunikationskarrieren? Eller hvad hun svarer en nyuddannet kommunikatør, der trods både studiejob og praktikophold får at vide, at hun har for lidt erfaring, hver gang hun får nej til et job hun har søgt?

Så skal du lytte til K-Spejlet fra i går, hvor KS for første gang sendte en morgensamtale med en kommunikatør. Mette, der netop har skiftet jobbet som kommunikationsdirektør i Viaplay, ud med at være selvstændig, var den første gæst, og hun svarede på rigtig mange spørgsmål - også fra seerne - i live-programmet.

Her kan du se optagelsen af K-Spejlet

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page