Gik du glip af K-Spejlet?

/files/assets/news/k-spejlet.jpg
31. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Vil du høre, hvorfor den bedste beslutning Mette Christiansen Barnes har taget i sit arbejdsliv, er at investere i mennesker? Eller hvilke råd hun giver om, hvordan man finder vej i kommunikationskarrieren? Eller hvad hun svarer en nyuddannet kommunikatør, der trods både studiejob og praktikophold får at vide, at hun har for lidt erfaring, hver gang hun får nej til et job hun har søgt?

Så skal du lytte til K-Spejlet fra i går, hvor KS for første gang sendte en morgensamtale med en kommunikatør. Mette, der netop har skiftet jobbet som kommunikationsdirektør i Viaplay, ud med at være selvstændig, var den første gæst, og hun svarede på rigtig mange spørgsmål - også fra seerne - i live-programmet.

Her kan du se optagelsen af K-Spejlet

Job og karriere

Brug din energi rigtigt, når du gerne vil have nyt job

Er du ked af dit arbejde, og vil du gerne have et nyt? Finder du det svært at jonglere fuldtidsarbejde og intensiv jobsøgning? KS Karriere kommer her med fem gode råd til, hvordan du bruger din energi bedst muligt.

OK24

Aftale på plads for KSerne i staten, mens vi knokler videre i kommuner og regioner

KS’ forperson er tilfreds med resultatet i staten, som imødekommer vores hovedkrav. Det har været komplicerede forhandlinger, og de fortsætter i kommuner og regioner. Men Cathrine Holm-Nielsen tror på, at vi også når i mål her.

Fusion

Vi har fået flere legekammerater

Forbundet Kultur og Information (KI), det tidligere Bibliotekarforbundet, fusionerede med DM den 1. november 2023. Vi har talt med Tine Segel, der var formand for KI og nu sidder i spidsen for det nye initiativ DM Digi, om hvordan det har været for KI og medlemmerne at blive en del af DM.

Edit page