Fem studerende får KS legat

/files/assets/news/joshua-earle-s60knhjcaao-unsplash-(1).jpg
15. maj 2024
Af Anne Nimb

Fem heldige studerende skal på studieophold eller i praktik med KS legater i Barcelona, Milano, USA og Wien.

Igen i år KS et studielegat på 10.000 kr. til fem studerende medlemmer, som skal på udveksling og blive endnu klogere. I år er legaterne gået til Emilie Schmidt-Laugesen, Frederik Lützhøft, Sophie Malmborg, Silje Ploug og Manuela Kleinle.

Emilie skal på et studieophold i Barcelona. Her skal hun følge fag på Universitat Pomeu Fabra i Barcelona. Hun studerer til daglig kommunikation på DMJX, og ønsker at dette studieophold skal give hende mulighed for at indgå i internationale sammenhænge, som kan berige hendes forståelser for PR, marketing og strategisk kommunikation.

Frederik studerer på CBS, og har fået tildelt KS’ legat til et studieophold på University of British Colombia. Gennem sit studieophold ønsker han styrke sine evner indenfor kommunikation og sprog.


Sophie skal på studieophold i Minnesota, hvor hun ser frem til et spændende og motiverende studiemiljø, hvor hun kan forstærke sine forbindelse mellem teori og praksis.
Til dagligt studerer hun Cand.merc. / MSc in EBA - International Marketing and Management på CBS.


Silje skal på udveksling på The University of Milan. Hun har stor interesse og ønske om at fordybe sig i digital kommunikation. Til daglig læser hun Kommunikation og IT på KU.


Manuela studerer på kandidatuddannelsen i international virksomhedskommunikation med dansk på SDU i Odense. Om ikke så længe starter hun dog på sin praktikplads hos den danske ambassade i Wien, hvor hun skal hun dygtiggøres sig som kommunikatør i praksis med arbejdsopgaver indenfor sociale medier, presse og branding af Danmark og Danmarks interesser i udlandet.

Foto Joshua Earle

 

 



KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page