Fem studerende får KS legat

/files/assets/news/joshua-earle-s60knhjcaao-unsplash-(1).jpg
15. maj 2024
Af Anne Nimb

Fem heldige studerende skal på studieophold eller i praktik med KS legater i Barcelona, Milano, USA og Wien.

Igen i år KS et studielegat på 10.000 kr. til fem studerende medlemmer, som skal på udveksling og blive endnu klogere. I år er legaterne gået til Emilie Schmidt-Laugesen, Frederik Lützhøft, Sophie Malmborg, Silje Ploug og Manuela Kleinle.

Emilie skal på et studieophold i Barcelona. Her skal hun følge fag på Universitat Pomeu Fabra i Barcelona. Hun studerer til daglig kommunikation på DMJX, og ønsker at dette studieophold skal give hende mulighed for at indgå i internationale sammenhænge, som kan berige hendes forståelser for PR, marketing og strategisk kommunikation.

Frederik studerer på CBS, og har fået tildelt KS’ legat til et studieophold på University of British Colombia. Gennem sit studieophold ønsker han styrke sine evner indenfor kommunikation og sprog.


Sophie skal på studieophold i Minnesota, hvor hun ser frem til et spændende og motiverende studiemiljø, hvor hun kan forstærke sine forbindelse mellem teori og praksis.
Til dagligt studerer hun Cand.merc. / MSc in EBA - International Marketing and Management på CBS.


Silje skal på udveksling på The University of Milan. Hun har stor interesse og ønske om at fordybe sig i digital kommunikation. Til daglig læser hun Kommunikation og IT på KU.


Manuela studerer på kandidatuddannelsen i international virksomhedskommunikation med dansk på SDU i Odense. Om ikke så længe starter hun dog på sin praktikplads hos den danske ambassade i Wien, hvor hun skal hun dygtiggøres sig som kommunikatør i praksis med arbejdsopgaver indenfor sociale medier, presse og branding af Danmark og Danmarks interesser i udlandet.

Foto Joshua Earle

 

 



Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page