Få inspiration til din brug af moderne sprogteknologi – og føl dig godt underholdt imens

/files/assets/news/michael-ejstrup.jpg
9. august 2023
Af Anne Nimb

Hør den kendte sprogforsker og chefkonsulent i Folketingets Administration Michael Ejstrup fortælle om moderne sprogteknologi og om, hvordan Folketinget bruger de nye smarte elektroniske hjælpemidler.

Foredragsholder Michael Ejstrup besøger KS den 21. august. Det er en god anledning til at møde en særdeles underholdende forfatter og sprogforsker, som har holdt foredrag de sidste 20 år og skrevet fem bøger om sprog og retorik. Det sker altid i en en munter stemning og med sjove anekdoter.

Michael Ejstrup er oprindeligt uddannet cand. mag. i lingvistik og retorik fra Københavns og Lunds Universiteter, og har desuden en ph.d. i fonetik og dansk talesprog.

De senere år har han været ansat i Folketingets administration, hvor han blandt andet arbejder med sprogteknologi.

Når han besøger KS får du et indblik i en verden, hvor referaterne udelukkende findes elektronisk, og hvor hele redigeringsarbejdet er baseret på elektroniske hjælpeværktøjer, og du får inspiration til din egen brug af moderne sprogteknologi.

Mødet begynder kl 17 og foregår hos KS på Hauser Plads.

Det er arrangeret af frivillige i Senior net Sjælland.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto PR

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page