Få inspiration til din brug af moderne sprogteknologi – og føl dig godt underholdt imens

/files/assets/news/michael-ejstrup.jpg
9. august 2023
Af Anne Nimb

Hør den kendte sprogforsker og chefkonsulent i Folketingets Administration Michael Ejstrup fortælle om moderne sprogteknologi og om, hvordan Folketinget bruger de nye smarte elektroniske hjælpemidler.

Foredragsholder Michael Ejstrup besøger KS den 21. august. Det er en god anledning til at møde en særdeles underholdende forfatter og sprogforsker, som har holdt foredrag de sidste 20 år og skrevet fem bøger om sprog og retorik. Det sker altid i en en munter stemning og med sjove anekdoter.

Michael Ejstrup er oprindeligt uddannet cand. mag. i lingvistik og retorik fra Københavns og Lunds Universiteter, og har desuden en ph.d. i fonetik og dansk talesprog.

De senere år har han været ansat i Folketingets administration, hvor han blandt andet arbejder med sprogteknologi.

Når han besøger KS får du et indblik i en verden, hvor referaterne udelukkende findes elektronisk, og hvor hele redigeringsarbejdet er baseret på elektroniske hjælpeværktøjer, og du får inspiration til din egen brug af moderne sprogteknologi.

Mødet begynder kl 17 og foregår hos KS på Hauser Plads.

Det er arrangeret af frivillige i Senior net Sjælland.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto PR

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page