Få inspiration til din brug af moderne sprogteknologi – og føl dig godt underholdt imens

/files/assets/news/michael-ejstrup.jpg
9. august 2023
Af Anne Nimb

Hør den kendte sprogforsker og chefkonsulent i Folketingets Administration Michael Ejstrup fortælle om moderne sprogteknologi og om, hvordan Folketinget bruger de nye smarte elektroniske hjælpemidler.

Foredragsholder Michael Ejstrup besøger KS den 21. august. Det er en god anledning til at møde en særdeles underholdende forfatter og sprogforsker, som har holdt foredrag de sidste 20 år og skrevet fem bøger om sprog og retorik. Det sker altid i en en munter stemning og med sjove anekdoter.

Michael Ejstrup er oprindeligt uddannet cand. mag. i lingvistik og retorik fra Københavns og Lunds Universiteter, og har desuden en ph.d. i fonetik og dansk talesprog.

De senere år har han været ansat i Folketingets administration, hvor han blandt andet arbejder med sprogteknologi.

Når han besøger KS får du et indblik i en verden, hvor referaterne udelukkende findes elektronisk, og hvor hele redigeringsarbejdet er baseret på elektroniske hjælpeværktøjer, og du får inspiration til din egen brug af moderne sprogteknologi.

Mødet begynder kl 17 og foregår hos KS på Hauser Plads.

Det er arrangeret af frivillige i Senior net Sjælland.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto PR

Løn og ansættelse

Fra 1. juli 2024 skal du have registreret din arbejdstid

Den nye registrering skal sikre, at regler om maksimal ugentlig arbejdstid og hviletid bliver overholdt. Det er den enkelte arbejdsgiver, der skal finde en metode, der passer til den pågældende virksomhed.

Job og karriere

Lytter du til dine kolleger?

I en travl og stresset hverdag, kan tidspres og mange opgaver få os til at fokusere mere på at svare eller afslutte samtaler hurtigt, end faktisk at forstå indholdet og intentionerne bag det, der bliver sagt. Husk derfor at lytte til dine kolleger. Når du gør det, er du med til at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

Edit page