Få den nyeste viden om offentlig kommunikation

/files/assets/news/kate-chenkova-teihdigyvqg-unsplash.jpg
21. juni 2023
Af Anne Nimb

Forfatter og forsker Karsten Pedersen sætter fornyet fokus på offentlig kommunikation. Mød ham i KS den 27. juni.

I Danmark har vi en stor offentlig sektor, og det betyder, at vi har rigtigt meget offentlig kommunikation. Offentlig kommunikation er et begreb, der både dækker over store, landsdækkende kampagner og det korte møde mellem borger og offentligt ansatte.

Nu kan du møde forfatter og forsker Karsten Pedersen, der sætter fornyet fokus på offentlig kommunikation i den nye 3. udgave af bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis.

På mødet bliver du opdateret på den nyeste forskning i vilkårene for offentlig kommunikation, og hvordan offentlig kommunikation kan forstås fra borgernes perspektiv.

På mødet får du:

  • De vigtigste pointer fra bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis fra forfatter Karsten Pedersens oplæg

  • Muligheden for at stille spørgsmål til forfatteren

  • Tid til at netværke med andre kommunikatører, der interesserer sig for offentlig kommunikation

  • Deltagere i arrangementet får 30 procent rabat på bogen, der netop er udkommet på Djøf Forlag.

I 3. udgave af bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis diskuterer Karsten Pedersen offentlig kommunikation fra forskellige kommunikationsteoretiske perspektiver og bogen lægger op til at læseren ser kommunikation fra et borgerperspektiv. For kun ved at forstå hvem borgeren er og hvad borgeren lægger vægt på, hvad borgeren ser som relevant, kan vi håbe at offentlig kommunikation kan være et gode for borgeren.

Mødet er den 27. juni klokken 16 til 17.30 i KS’ lokaler på Hauser Plads.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto Unsplash

Løn og ansættelse

Fra 1. juli 2024 skal du have registreret din arbejdstid

Den nye registrering skal sikre, at regler om maksimal ugentlig arbejdstid og hviletid bliver overholdt. Det er den enkelte arbejdsgiver, der skal finde en metode, der passer til den pågældende virksomhed.

Job og karriere

Lytter du til dine kolleger?

I en travl og stresset hverdag, kan tidspres og mange opgaver få os til at fokusere mere på at svare eller afslutte samtaler hurtigt, end faktisk at forstå indholdet og intentionerne bag det, der bliver sagt. Husk derfor at lytte til dine kolleger. Når du gør det, er du med til at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

Edit page