Et virtuelt fagligt skud espresso

/files/assets/news/jess-eddy-al8ypubs25k-unsplash.jpg
25. januar 2023
Af Trein Møller

I KS eksperimenterer og afprøver vi løbende vores medlemsrettede aktiviteter, både i form og indhold. En gruppe KS-medlemmer var med til at opfinde det nye webinarkoncept ’Morgenboosteren’.

For snart et år siden deltog en gruppe KS-medlemmer på et ”Webinar om webinarer”, hvor vi fra KS sekretariatet havde en virtuel rundbordssamtale om webinarkoncepter. Det var første gang vi inviterede til en meta-snak. Og det var værdifuldt for os.

De input medlemmerne kom med, arbejdede vi med efterfølgende, og det blev til et format, vi startede med at kalde for den faglige morgenbooster. Det fungerede så godt, at vi valgte at følge det op med jobsøgningsboosteren.

Vores boosterformat er en halv times oplæg fra 9:00-9:30, fagligt eller karrieremæssigt, som man kan se eller lytte til uden forventning om, at deltagerne skal involvere sig. Nogle ser med hjemmefra med kameraet tændt og andre løber en tur med en stemme i ørerne.

Når vi er færdige med oplægget, holder vi linjen åben. En halv spørgetime for de af tilhørerne, der er interesserede i at høre mere. Er det et fagligt oplæg møder du både oplægsholderen og én af os. I karriereboosterne tager vi tjansen selv. Vi ser det som den virtuelle pendant til det at sludre med oplægsholderen i pausen på en konference. Alle pointer, overvejelser, cases og spørgsmål er velkomne. Vi svarer og kommenterer on-the-spot. Det er ikke sikkert, vi kan svare på alt her og nu, hvis ikke, har vi bud på, hvordan du kommer videre.

I den kommende tid har vi flere boostere i kalenderen. Du kan tilmelde dig via følgende links:

Morgenbooster: Bæredygtighed og de unge målgrupper – sådan når du dem

Jobsøgningsbooster: Ansøgningen sådan gør du

Jobsøgningsbooster: Personlighedstest i rekruttering og jobsøgning

Jobsøgningsbooster: Bliv klar til jobsamtalen

KS

Repræsentantskabsmøde i KS i november

De nyvalgte repræsentanter mødes til deres første repræsentantskabsmøde den 11. november.

Job og karriere

Design dig ud af overspringshandlingerne

I KS eksperimenterer og afprøver vi løbende vores medlemsrettede aktiviteter, både i form og indhold. En gruppe KS-medlemmer var med til at opfinde det nye webinarkoncept ’Morgenboosteren’.

KS
Fusion

KS og DM på vej i fusion

Hvordan varetages KS’ernes interesser – faglige og arbejdslivsmæssige – bedst på langt sigt? Det spørgsmål har KS hovedbestyrelse stillet sig selv, og efter grundige overvejelser foreslår hovedbestyrelsen nu, at KS-medlemmernes interesser bedst varetages gennem en fusion med DM.

Edit page