Et virtuelt fagligt skud espresso

/files/assets/news/jess-eddy-al8ypubs25k-unsplash.jpg
25. januar 2023
Af Trein Møller

I KS eksperimenterer og afprøver vi løbende vores medlemsrettede aktiviteter, både i form og indhold. En gruppe KS-medlemmer var med til at opfinde det nye webinarkoncept ’Morgenboosteren’.

For snart et år siden deltog en gruppe KS-medlemmer på et ”Webinar om webinarer”, hvor vi fra KS sekretariatet havde en virtuel rundbordssamtale om webinarkoncepter. Det var første gang vi inviterede til en meta-snak. Og det var værdifuldt for os.

De input medlemmerne kom med, arbejdede vi med efterfølgende, og det blev til et format, vi startede med at kalde for den faglige morgenbooster. Det fungerede så godt, at vi valgte at følge det op med jobsøgningsboosteren.

Vores boosterformat er en halv times oplæg fra 9:00-9:30, fagligt eller karrieremæssigt, som man kan se eller lytte til uden forventning om, at deltagerne skal involvere sig. Nogle ser med hjemmefra med kameraet tændt og andre løber en tur med en stemme i ørerne.

Når vi er færdige med oplægget, holder vi linjen åben. En halv spørgetime for de af tilhørerne, der er interesserede i at høre mere. Er det et fagligt oplæg møder du både oplægsholderen og én af os. I karriereboosterne tager vi tjansen selv. Vi ser det som den virtuelle pendant til det at sludre med oplægsholderen i pausen på en konference. Alle pointer, overvejelser, cases og spørgsmål er velkomne. Vi svarer og kommenterer on-the-spot. Det er ikke sikkert, vi kan svare på alt her og nu, hvis ikke, har vi bud på, hvordan du kommer videre.

I den kommende tid har vi flere boostere i kalenderen. Du kan tilmelde dig via følgende links:

Morgenbooster: Bæredygtighed og de unge målgrupper – sådan når du dem

Jobsøgningsbooster: Ansøgningen sådan gør du

Jobsøgningsbooster: Personlighedstest i rekruttering og jobsøgning

Jobsøgningsbooster: Bliv klar til jobsamtalen

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page