Er du Tryg-kunde gennem KS?

/files/assets/news/kvinde-med-cykel-tf-00322-_foto_thomas_vilhelm_1.jpg
15. marts 2023
Af Anne Nimb

Så kan der være bonus på vej i 2023.

TryghedsGruppens bestyrelse har besluttet at anbefale 6 pct. Medlemsbonus til Tryg-kunderne.

TryghedsGruppens repræsentantskab skal på sit møde 16. marts endeligt beslutte, om der skal udbetales medlemsbonus i 2023 og medlemsbonussen vil i så fald komme til udbetaling i efteråret 2023.

Fremadrettet er det TryghedsGruppens målsætning at udbetale medlemsbonus i de kommende år, når de økonomiske resultater gør det muligt og det vil fortsat ligge i intervallet 5-8 pct.

Som KS-medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige dækninger og priser hos Tryg.

Samler du 3 forsikringer udover din indboforsikring hos Tryg, så sparer du 10 % rabat på dine privatforsikringer.

Læs mere her

Foto: Thomas Vilhjlem/Tryg

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page