Er du Tryg-kunde gennem KS?

/files/assets/news/kvinde-med-cykel-tf-00322-_foto_thomas_vilhelm_1.jpg
15. marts 2023
Af Anne Nimb

Så kan der være bonus på vej i 2023.

TryghedsGruppens bestyrelse har besluttet at anbefale 6 pct. Medlemsbonus til Tryg-kunderne.

TryghedsGruppens repræsentantskab skal på sit møde 16. marts endeligt beslutte, om der skal udbetales medlemsbonus i 2023 og medlemsbonussen vil i så fald komme til udbetaling i efteråret 2023.

Fremadrettet er det TryghedsGruppens målsætning at udbetale medlemsbonus i de kommende år, når de økonomiske resultater gør det muligt og det vil fortsat ligge i intervallet 5-8 pct.

Som KS-medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige dækninger og priser hos Tryg.

Samler du 3 forsikringer udover din indboforsikring hos Tryg, så sparer du 10 % rabat på dine privatforsikringer.

Læs mere her

Foto: Thomas Vilhjlem/Tryg

Kommunikation

Bestyrelsen for DM Kommunikation er nu på plads

De ni medlemmer af bestyrelsen for DM Kommunikation, der bliver en realitet, når KS fusionerer med DM 1. november, er nu udpeget. Der er seks tidligere medlemmer af KS’ hovedbestyrelse og tre medlemmer er udpeget af DM. KS’ forperson Cathrine Holm-Nielsen bliver forperson for en fagligt stærk sektorbestyrelse med bred repræsentation, siger hun.

KS

Ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2024.

Kommunikation

HA Kom overlever

CBS lukker ikke fem HA-uddannelser, som de havde varslet. De lukker tre og to bevares, heriblandt HA Kom. Det er glædelige nyheder. Flere uddannelser skal dog igennem en omfattende revision i forbindelse med kandidatreformen. Det meddeler CBS.

Edit page