Det er nu du kan indstille en KS’er til KS Prisen

/files/assets/news/ks-prisen.jpg
22. februar 2023
Af Anne Nimb

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS'ernes faglighed. Du kan indstille forslag til årets modtager senest den 8. marts.

Man kan gøre sig fortjent til prisen på mange måder - så længe indsatsen er til gavn for KS og KS-fagligheden.

Den særlige indsats kan for eksempel være:

Et debatindlæg eller en artikel, der har styrket KS’ synlighed generelt

Synlighed af KS’ernes faglighed, kommunikation, sprog og marketing. Eksempelvis ved at sætte ord på egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

En frivillig, der der har arrangeret kurser og events for andre medlemmer.

En person, der har ydet en særlig indsats i forbindelse med KS' politiske arbejde.

Vi uddeler op til to priser om året. Vinderne af KS Prisen modtager et diplom og 1000 kr. pr. person - dog maksimalt 5000 kr. for en samlet gruppe i alt. Beløbet kan benyttes frit til fælles glæde for modtagerne.

Du kan indstille frem til onsdag den 8. marts 2023 kl. 12:00.

KS Prisen uddeles på Frivilligdagen den 18. marts 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte frivillighedskonsulent Natasha Jackowski på tlf. 3348 8924 eller mail nhj@kommunikationogsprog.dk.

Du kan også læse mere og skrive en indstilling her

Billedet:

I 2022 var der ekstraordinært tre vindere. Fra venstre er det Andreas Reime, Marianne Jessing og Maiken Møller.

Job og karriere

Kandidatreformen rykker tættere på

Omfanget af de besparelser og nedskæringer, der skal foregå på universiteterne i forbindelse med kandidatreformen, er nu kendt. DTU skal med 6,5 % skære færrest pladser, RUC skal med 14,1 % skære flest. ”Reformen er desværre en realitet, og nu må vi sætte fokus på at bevare kvaliteten i uddannelserne, så vi får det bedste ud af det,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Karriererådgiverens blog

Forestil dig, at du allerede har jobbet

Er du som jobsøgende i tvivl om du får dig selv bragt nok i spil, hvordan du får fremhævet dine kompetencer, eller hvordan du ville løse en opgave? Så er mit bedste trick til både ansøgning og jobsamtale, at du forestiller dig, at du allerede har jobbet. Så kan du nemlig bedre beskrive for dig selv.

offentligt ansat

Hvordan er det nu lige, det er med ferien?

Udover de fem ugers ferie, du har ret til efter Ferieloven, så har du den sjette ferieuge, der også kaldes særlige feriedage eller feriefridage. Når du holder ferie med løn, får du også et ferietillæg. Der er lidt forskellige satser og udbetalingstidspunkter i hhv. staten og kommunerne/regionerne. Her får du en kort beskrivelse af vilkårene i det offentlige.

Edit page