Det er nu du kan indstille en KS’er til KS Prisen

/files/assets/news/ks-prisen.jpg
22. februar 2023
Af Anne Nimb

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS'ernes faglighed. Du kan indstille forslag til årets modtager senest den 8. marts.

Man kan gøre sig fortjent til prisen på mange måder - så længe indsatsen er til gavn for KS og KS-fagligheden.

Den særlige indsats kan for eksempel være:

Et debatindlæg eller en artikel, der har styrket KS’ synlighed generelt

Synlighed af KS’ernes faglighed, kommunikation, sprog og marketing. Eksempelvis ved at sætte ord på egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

En frivillig, der der har arrangeret kurser og events for andre medlemmer.

En person, der har ydet en særlig indsats i forbindelse med KS' politiske arbejde.

Vi uddeler op til to priser om året. Vinderne af KS Prisen modtager et diplom og 1000 kr. pr. person - dog maksimalt 5000 kr. for en samlet gruppe i alt. Beløbet kan benyttes frit til fælles glæde for modtagerne.

Du kan indstille frem til onsdag den 8. marts 2023 kl. 12:00.

KS Prisen uddeles på Frivilligdagen den 18. marts 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte frivillighedskonsulent Natasha Jackowski på tlf. 3348 8924 eller mail nhj@kommunikationogsprog.dk.

Du kan også læse mere og skrive en indstilling her

Billedet:

I 2022 var der ekstraordinært tre vindere. Fra venstre er det Andreas Reime, Marianne Jessing og Maiken Møller.

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page