Brug 5 minutter på at gøre os klogere

/files/assets/news/ai.jpg
19. september 2024
Af Anne Nimb

Vi vil gerne have et overblik over, hvordan I bruger AI. Er det lidt eller meget og hvad synes I om det?  Vi håber, at du vil bruge 5 minutter på at gøre os klogere på, hvordan en af de mest afgørende tendenser præger jer og jeres job.

Vi håber, du har lyst til at deltage i en kort spørgeskemaundersøgelse, der handler om kunstig intelligens (AI) på kommunikationsarbejdsmarkedet. 
 
Din deltagelse hjælper os med at kortlægge en af de mest afgørende tendenser, som præger din faglighed og dine karrieremuligheder fremover.
 
Om et par måneder følger vi op på resultaterne med en artikelserie og interviews med eksperter. 
Det tager højst 5 minutter at udfylde spørgeskemaet.

Denne undersøgelse er kun henvendt til folk, der arbejder indenfor kommunikation, sprog og marketing.
Undersøgelsen foretages i samarbejde mellem DM og KS

Som tak for din tid har du mulighed for at vinde et supergavekort på 500 kr.

Deltag i undersøgelsen her

 Illustration Maj Ribergård

Karriererådgiverens blog

Bliv ven med din tvivl

Når vi skal tage beslutninger og træffe valg, der virker store og afgørende, kan vi have en tendens til at tro, at hvis vi er i tvivl, så er det ensbetydende med at vi har valgt forkert. Men sådan er det ikke.

Fusion

KS har sendt dig en vigtig mail om din kontingentbetaling

Rigtig mange KS'ere har allerede givet samtykke til, at deres PBS-aftale om betaling af KS-kontingent overføres til DM. Men vi får også mange henvendelser fra medlemmer, som er nervøse for, at det er spam. Blandt andet, fordi afsender-mailadressen ikke er den sædvanlige KS-mailadresse. Her kan du læse mere om, hvad det hele går ud på.

Fusion
Job og karriere

Du kan få indflydelse på din nye fagforening

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM. Deltag i fokusgruppe og få et gavekort.

Edit page