Efteruddannelse med rabat

KS Efteruddannelse har et fast samarbejde med en række kursusudbydere.

Her er en kort præsentation af vores faste samarbejdspartnere og de rabatter, de giver til medlemmer af KS. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.

 

AIS Sprog

AIS Sprog er en privat sprogskole. AIS Sprog tilbyder skræddersyede sprogkurser i alle sprog over hele landet og yder til medlemmer af KS 10 % rabat på de priser, som står på hjemmesiden. 

Under menuen ”Sprogundervisning” finder du startskemaer, omtale af Oxfords Online Placement Test og nærmere informationer om alle AIS Sprogs kurser. Desuden arrangerer AIS Sprog træning i udenlandske forretningskulturer enten som aftenseminarer på virksomhedens adresse på Frederiksberg eller som in-company workshops.

Aros Kurser

Aros Kurser udbyder kurser inden for kommunikation, HR, projektledelse og ledelse. Faglig ekspertise og engagement hos underviserne sikrer det størst mulige udbytte i et skræddersyet læringsforløb. Måske er det derfor, at 97,9 % af kursisterne mener, at underviseren var ”god” eller ”meget god” til at målrette kurset til dem. Som medlem af K&S får du en rabat på 15 % på alle åbne kurser. Hold dig opdateret på kursuskalenderen, hvor du har det fulde overblik over de mange spændende kurser.

Udfyld formularen og få en gratis e-bog

ARTIKULATION

TAL TROVÆRDIGT - og få succes med din kommunikation 

ARTIKULATION med cand.comm, forfatter og ekstern lektor Annette Bjerre Ryhede i spidsen tilbyder kurser, foredrag og 1:1 coaching inden for strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft. Kom på kursus i præsentationsteknik, book et skræddersyet forløb til din ledergruppe eller modtag 1:1 sparring, coaching og rådgivning på dit pitch. Vil du hellere blive dygtigere fra din egen sofa, tilbyder Annette onlinekurser inden for personlig gennemslagskraft, festtalen og jobsamtaletræning. Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 15 procent i rabat hos ARTIKULATION. 

Annette har mere end 10 års erfaring med at undervise og rådgive i ARTIKULATION, som har fem C20 virksomheder på kundelisten samt offentlige og interesseorganisationer. Hun udgav i 2018 bogen TAL TROVÆRDIGT - og få succes med din kommunikation på akademisk Forlag.

Læs mere på www.artikulation.dk, hvor du kan skrive dig op til Annettes inspirerende nyhedsbrev og modtage hendes e-bog med 7 tips til at blive hørt.

Danske Sprogseminarer

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv tilbyder et betydeligt antal kurser, seminarer, godmorgen- og gå-hjem-møder, businessbriefs, events m.v. til sine medlemmer.
 

Gennem forbundets samarbejde med Dansk Erhverv er det aftalt, at forbundets medlemmer kan deltage i Dansk Erhvervs kurser og events på samme vilkår som Dansk Erhvervs egne medlemmer.

Du finder den opdaterede oversigt over de aktuelle kursus og eventtilbud, du kan tilmelde dig her.

Du skal oprette en profil på hjemmesiden og skrive ”Kommunikation og Sprog” i kommentarfeltet, hvorefter rabatten vil blive fratrukket ved fakturering. Det vil sige, at den bekræftelse, du modtager, vil indeholde arrangementsprisen for ikke-medlemmer, men du vil ikke blive opkrævet for beløbet, hvis deltagelse er gratis for medlemmer.

Profiloprettelsen medfører ikke medlemskab af Dansk Erhverv. Du bedes ved oprettelsen oplyse, hvilken virksomhed du eventuelt er ansat hos.

Dansk Markedsføring

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du få store rabatter på medlemskab og kurser hos Dansk Markedsføring.

Medlemskabet giver også adgang til arkiv med +40.000 artikler om kommunikation, marketing og medier, bladet Markedsføring og rabat hos Saxo.com.

Medlemskab koster årligt:
Studerende = 200 kr. - du sparer 175 kr.
Andre (digitalt medlemskab) = 1240 kr. - du sparer 500 kr.

Få rabatten med det samme her.

Se mere i vores efteruddannelseskalender

Incento kurser

Incento tilbyder kurser inden for ledelse, projektledelse, kommunikation og personlig udvikling. Vi er et konsulenthus, som arbejder under mantraet Advancing Human Business, da vi særligt arbejder med sociale processer i organisationer. Vi plejer at sige, at vi er hårde til det bløde.

Eksempelvis tilbyder vi kurser i Projektledelse og Samskabelse.

Som medlem af KS får du 20% rabat på alle Incentos åbne kurser. Du kan læse mere om Incento her.

Intellia

Intellia er Kommunikation og Sprogs samarbejdspartner, når det kommer til værktøjskurser. Som KS-medlem får du 30 % rabat, når du leder efter værktøjskurser, der er tilpasset dine behov. På de målrettede kurser anbefaler Intellia maximum otte deltagere. Medarbejdere fra forskellige virksomheder er velkommne til at gå sammen.
 

Ved otte deltagere og med KS-rabat kan du for eksempel komme på et udvidet Photoshopkursus for 918,75 kr + moms per person. KS-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Jensens Kurser A/S

Jensens Kurser underviser og rådgiver i grafisk design, webdesign, brug af iPad til præsentation samt office, og med knap 25 år erfaring er vi nogle af de mest erfarne i branchen. Vores solide renommé er skabt på baggrund af vores værdier om ærlighed og redelighed, samt vores kontinuerlige arbejde på at holde os og vores kurser opdateret indenfor branchetendenser, kompetenceefterspørgsel og den enkelte kursists behov.

Vores udgangspunkt for en motiverende læringsproces er dialog. Derfor tager vi os tid til, sammen med kunden, at finde de problemstillinger og udfordringer der skal arbejdes med til dagligt, og inddrage disse i undervisningen. Herved fastholdes den nye viden både under og efter kursusforløbet.

Når vi kender dit behov, kan vi stille med den helt rigtige underviser, der har konkret erfaring med løsning af lignende opgaver og produktioner i erhvervslivet. Vi stræber bl.a. efter at opnå langsigtet samarbejde med vores partnere, og den bedste måde at opnå dette er ved at være lydhøre overfor kursistens ønsker og behov. Derfor arbejder vi hårdt for at være på forkant og at kunne reagere hurtigt på de skiftende krav, vores kursister møder i erhvervslivet. Kort sagt - din success som kursist er vores levebrød, og vi gør vores yderste for at opretholde fleksibiliteten og kompetencerne der muliggør denne. Vi vil være DEN foretrukne samarbejdspartner, når erhvervslivet ønsker at fremtidssikre sig selv og deres medarbejdere.

 

Kforum

Som medlem af KS får du 20% rabat på alle Kforums kurser.

Kforum er en af de største udbydere af kommunikationskurser i Danmark og holder både længere forløb og hel- og halvdagskurser. Du kan finde kurser indenfor:

  • Intern kommunikation
  • Presserelationer
  • Ekstern kommunikation
  • Kommunikationsledelse
  • Web & sociale medier
  • Skriv/film/præsenter
  • Projektledelse
  • Trends
  • Personlig kommunikation
  • Markedsføring

Kforums kursusdeltagere evaluerer deres kurser til 4,5 ud af 5.

Du kan finde Kforums kurser i deres kursusoversigt. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til kdag@kforum.dk eller ringe på 33 42 21 60.

 

KS Online Efteruddannelse

KS udbyder online efteruddannelseskurser. De er meget populære, og de er gratis.

Vi har en hel række kurser at vælge mellem, blandt andet Photoshop, InDesign, virksomhedsøkonomi, sociale medier og forskellige Microsoft-kurser.

Se en oversigt over alle kurser

Kurserne er opbygget, så de passer til den enkelte kursists måde at tilegne sig viden på – du kan både arbejde med film, illustrationer, opgaver eller lignende i den hastighed, du ønsker.

Der er en start- og sluttest, så du hele tiden kan tjekke din viden og nye færdigheder. Og så er det helt op til dig, hvornår du vil uddanne dig, da der er åbent i døgnets 24 timer.

Læs mere om vores online efteruddannelseskurser

Online forelæsninger

Coursera er en uddannelsesvirksomhed, der stiller online forelæsninger gratis til rådighed. Coursera tilbyder mere end 500 kurser fra mere end 100 samarbejdspartnere. Du finder en introduktionsvideo på YouTube, og internetadressen er www.coursera.org. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at bliver fagligt dygtigere.

Rhetor – rådgivende retorikere

Rhetor kan hjælpe dig, hvis du har noget på hjerte. Vi kan gøre dig i stand til at få andre med. Vores speciale er retorik, kunsten at skære et budskab til og åbne menneskers ører for det, der er vigtigt. Med retorik kan du opnå indflydelse og gennemslagskraft. Rhetor tilbyder kurser til medlemmer af Kommunikation og Sprog med 15% rabat. 

Skriverådet

Skriverådet, med Martin Lund i spidsen, tilbyder kurser i bl.a. tegnsætning, sprogrigtighed, korrektur, god skriftlig kommunikation og en effektiv skriveproces. Kurserne er på et højt og nuanceret niveau som passer godt til kursister med naturlig fornemmelse for det sproglige. I modsætning til visse andre udbydere sender vi dig ikke hjem med en falsk følelse af mestring på et grundlag af overforsimplede øvelser. Nej, vi vil hellere være ærlige om hvor du står, og reelt rykke dig. Uanset hvilket niveau du er på i forvejen, vil du blive en bedre, finere og mere bevidst skribent.

Som lille virksomhed med et fokuseret kursusudbud holder vi kvaliteten høj og prisen relativt lav. Derfor holdes den yderligere KS-rabat på 10 procent.

Skriverådet holder åbne kurser i København, Odense og Århus. Hvis I er 3 personer eller flere, kan I foreslå oprettelsen af et åbent kursus et hvilket som helst andet sted i landet. Interne kurser holder Skriverådet naturligvis overalt.

Translatørernes Sprogtræning

Translatørernes Sprogtræning tilbyder primært fagsproglige efteruddannelseskurser, gerne med afsæt i juridisk og økonomisk sprog. Grammatiske brush-up kurser på BA og CLM niveau indgår også i kursusudbuddet. Translatørernes Sprogtræning tilrettelægger gerne kurser på baggrund af ønsker fra KS’s medlemmer. Også internt på medlemmernes arbejdspladser.
Translatørernes Sprogtræning giver 15 % rabat til KS medlemmer.

Translatørforeningen

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du deltage i Translatørforeningens kurser til samme pris som Translatørforeningens egne medlemmer. www.translatorforeningen.dk

 

Se Translatørforeningens kursuskatalog for efteråret 2019 her.

World Translation A/S

Vi tilbyder en erhvervsrettet uddannelse inden for international mediekommunikation. Lær at strukturere og fremstille godt teknisk kommunikationsmateriale, som modtagerne kan forstå. Uddannelsen lærer dig ikke at skrive tekster; det forudsætter vi, at du allerede kan. Du lærer derimod at ”se med brugerens øjne” og at opbygge kommunikationsmateriale med afsæt i projektledelse, struktureret informationssøgning, nye værktøjer og lovkrav. 
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af førende eksperter inden for hvert fagområde, og undervisningen foregår på en brugervenlig onlineplatform. Dette muliggør, at personer fra alle verdensdele kan deltage på et og samme hold og at der opnås en detaljeret og ensartet viden om de mange aspekter inden for teknisk kommunikation.