Efteruddannelse med rabat

KS Efteruddannelse har et fast samarbejde med en række kursusudbydere.

Her er en kort præsentation af vores faste samarbejdspartnere og de rabatter, de giver til medlemmer af KS. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.

 

Aros Kurser

Aros Kurser udbyder kurser inden for kommunikation, HR, projektledelse og ledelse. Faglig ekspertise og engagement hos underviserne sikrer det størst mulige udbytte i et skræddersyet læringsforløb. Måske er det derfor, at 97,9 % af kursisterne mener, at underviseren var ”god” eller ”meget god” til at målrette kurset til dem. Som medlem af K&S får du en rabat på 15 % på alle åbne kurser. Hold dig opdateret på kursuskalenderen, hvor du har det fulde overblik over de mange spændende kurser.

Udfyld formularen og få en gratis e-bog

ARTIKULATION

TAL TROVÆRDIGT - og få succes med din kommunikation 

ARTIKULATION med cand.comm, forfatter og ekstern lektor Annette Bjerre Ryhede i spidsen tilbyder kurser, foredrag og 1:1 coaching inden for strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft. Kom på kursus i præsentationsteknik, book et skræddersyet forløb til din ledergruppe eller modtag 1:1 sparring, coaching og rådgivning på dit pitch. Vil du hellere blive dygtigere fra din egen sofa, tilbyder Annette onlinekurser inden for personlig gennemslagskraft, festtalen og jobsamtaletræning. Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 15 procent i rabat hos ARTIKULATION. 

Annette har mere end 10 års erfaring med at undervise og rådgive i ARTIKULATION, som har fem C20 virksomheder på kundelisten samt offentlige og interesseorganisationer. Hun udgav i 2018 bogen TAL TROVÆRDIGT - og få succes med din kommunikation på akademisk Forlag.

Læs mere på www.artikulation.dk, hvor du kan skrive dig op til Annettes inspirerende nyhedsbrev og modtage hendes e-bog med 7 tips til at blive hørt.

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv tilbyder et betydeligt antal kurser, seminarer, godmorgen- og gå-hjem-møder, businessbriefs, events m.v. til sine medlemmer.
 

Gennem forbundets samarbejde med Dansk Erhverv er det aftalt, at forbundets medlemmer kan deltage i Dansk Erhvervs kurser og events på samme vilkår som Dansk Erhvervs egne medlemmer.

Du finder den opdaterede oversigt over de aktuelle kursus og eventtilbud, du kan tilmelde dig her.

Du skal oprette en profil på hjemmesiden og skrive ”Kommunikation og Sprog” i kommentarfeltet, hvorefter rabatten vil blive fratrukket ved fakturering. Det vil sige, at den bekræftelse, du modtager, vil indeholde arrangementsprisen for ikke-medlemmer, men du vil ikke blive opkrævet for beløbet, hvis deltagelse er gratis for medlemmer.

Profiloprettelsen medfører ikke medlemskab af Dansk Erhverv. Du bedes ved oprettelsen oplyse, hvilken virksomhed du eventuelt er ansat hos.

Dansk Markedsføring

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du få store rabatter på medlemskab og kurser hos Dansk Markedsføring.

Medlemskabet giver også adgang til arkiv med +40.000 artikler om kommunikation, marketing og medier, bladet Markedsføring og rabat hos Saxo.com.

Medlemskab koster årligt:
Studerende = 200 kr. - du sparer 175 kr.
Andre (digitalt medlemskab) = 1240 kr. - du sparer 500 kr.

Få rabatten med det samme her.

Danske Sprogseminarer

DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

10 % rabat på kurser hos DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Vores kurser er udviklet af engagerede specialister i samarbejde med undervisere, som enten arbejder med faget på DMJX eller ude i den virkelighed, det hele handler om. Bliv endnu bedre til noget du allerede kan i forvejen, eller få helt nye kompetencer. Vores undervisning er praksisnær og tager helst udgangspunkt i din arbejdshverdag. Se vores udbud her.

Hvordan gør jeg?
Når du tilmelder dog kurset via tilmeldingsformularen nederst på kursussiden, skal du i fritekstfeltet skrive koden KOS10 for at opnå de 10 % rabat. Rabatten fratrækkes automatisk og vil fremgå af din faktura. Rabatten kan ikke bruges sammen med andre rabatter fra DMJX, men er uafhængig af evt. tilskud fra fx Mediernes Efteruddannelse.

Kan jeg bruge rabatten på alle kurser fra DMJX?
Du kan desværre ikke bruges rabatten på diplom – og akademimoduler, ligesom du heller ikke kan få rabat på DMJX rejsekurser. Tilbage er dog stadig over 50 kurser med praksisnær undervisning i alt fra SoMe, mobilvideo, journalistik, grafik, skriveteknik og meget andet.

Incento kurser

Incento tilbyder kurser inden for ledelse, projektledelse, kommunikation og personlig udvikling. Vi er et konsulenthus, som arbejder under mantraet Advancing Human Business, da vi særligt arbejder med sociale processer i organisationer. Vi plejer at sige, at vi er hårde til det bløde.

Eksempelvis tilbyder vi kurser i Projektledelse og Samskabelse.

Som medlem af KS får du 20% rabat på alle Incentos åbne kurser. Du kan læse mere om Incento her.

Implement Learning Institute

Implement Learning Institute udbyder blandt andet kurser inden for projektledelse, facilitering og programstyring. 

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 10 % rabat på Implement Learning Institutes PL1-4 kurser, Half Double kurser, samt PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner kurser. På kurserne får du dyb indsigt i principperne bag de anerkendte metoder, og lærer hvordan du bruger metoderne i praksis på dine projekter. Læs mere om Implement Learning Institutes projektledelsesforløb her.

Skriv “Kommunikation og Sprog” i Att.feltet, når du tilmelder dig, for at aktivere rabatten.

Intellia

Intellia er Kommunikation og Sprogs samarbejdspartner, når det kommer til værktøjskurser. Som KS-medlem får du 30 % rabat, når du leder efter værktøjskurser, der er tilpasset dine behov. På de målrettede kurser anbefaler Intellia maximum otte deltagere. Medarbejdere fra forskellige virksomheder er velkommne til at gå sammen.
 

Ved otte deltagere og med KS-rabat kan du for eksempel komme på et udvidet Photoshopkursus for 918,75 kr + moms per person. KS-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Kort & Dokumentar Filmskolen
Som medlem af KS får du 15% rabat på alle Kort & Dokumentar Filmskolens kurser

Kort & Dokumentar Filmskolen uddanner både professionelle og novicer indenfor alle fagområder i produktion af TV, film og online content. 

Kort & Dokumentar Filmskolens kurser giver praktisk erfaring. Der arbejdes hands-on med lyssætning, kamera, klipning, kunsten at skrive mv. på højt fagligt niveau i et professionelt produktionsmiljø. Alle undervisere er førende fagfolk med en aktiv karriere, der selv skaber film, TV, video og online-content. Undervisningen foregår i Det Danske Filmstudie i Kgs. Lyngby.

Filmskolen tilbyder både dags- og aftenkurser. Se kursusudbudet her.

Rabat
Når du tilmelder dig kurset via tilmeldingsformularen på kursussiden, skal du skrive koden ‘KOS15' sammen med dit fornavn i feltet “Fornavn”. Rabatten fratrækkes på din faktura. 

Kan jeg bruge rabatten på alle kurser?
Du kan desværre ikke bruge rabatten på skolens uddannelser og miniuddannelser. Rabatten kan heller ikke bruges sammen med andre rabatordninger og tilbud.

KommaOnline

Online kommakursus: Få helt styr på dine kommaer – én gang for alle!

Det behøver hverken at være svært, kedeligt eller tidskrævende at få helt styr på kommaet. Med ProScripts professionelle, pædagogiske og overskuelige online kommakursus holdes du til ilden med en god blanding af instruktioner, illustrationer, speak og masser af forskellige interaktive opgavetyper med konstruktiv feedback.

Køb kurset til dig selv, eller gør som staten og få kurset installeret på din virksomheds egen kursusportal.  Læs mere om kurset og mulighederne for virksomhedsaftaler med ProScripts online kommakursus.  

Som medlem af KS får du 20 procent i rabat på ProScripts online kommakursus. Brug dette link.

KS Online Efteruddannelse

KS udbyder online efteruddannelseskurser. De er meget populære, og de er gratis.

Vi har en hel række kurser at vælge mellem, blandt andet Photoshop, InDesign, virksomhedsøkonomi, sociale medier og forskellige Microsoft-kurser.

Se en oversigt over alle kurser

Kurserne er opbygget, så de passer til den enkelte kursists måde at tilegne sig viden på – du kan både arbejde med film, illustrationer, opgaver eller lignende i den hastighed, du ønsker.

Der er en start- og sluttest, så du hele tiden kan tjekke din viden og nye færdigheder. Og så er det helt op til dig, hvornår du vil uddanne dig, da der er åbent i døgnets 24 timer.

Læs mere om vores online efteruddannelseskurser

Kursusfabrikken

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 20 % rabat på Kursusfabrikkens åbne dagskurser. 

Ved tilmelding til et kursus skal du blot oplyse dit medlemskab af Kommunikation og Sprog i kommentarfeltet, så vil du få tildelt rabatten ved betaling.

Find Kursusfabrikkens kurser i online markedsføring, grafisk design og IT programmer her.

OBS! Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

 

Online-forelæsninger

Coursera er en uddannelsesvirksomhed, der stiller online forelæsninger gratis til rådighed. Coursera tilbyder mere end 500 kurser fra mere end 100 samarbejdspartnere. Du finder en introduktionsvideo på YouTube, og internetadressen er www.coursera.org. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at bliver fagligt dygtigere.

ProScript

ProScript er en kursusvirksomhed, der er ekspert i:

  • at skræddersy kurser i kommunikation og korrekt sprog – både på dansk og engelsk.
  • at udforme og implementere sprogpolitikker og skriveguides.

ProScript har i snart 20 år hjulpet virksomheder og offentlige institutioner med at kommunikere målrettet, overbevisende og korrekt. 

Som medlem af KS får du 15 % i rabat på ProScripts fysiske kommunikationskurser og 20 procent på Proscripts online kommakursus.

Rhetor – rådgivende retorikere

Rhetor kan hjælpe dig, hvis du har noget på hjerte. Vi kan gøre dig i stand til at få andre med. Vores speciale er retorik, kunsten at skære et budskab til og åbne menneskers ører for det, der er vigtigt. Med retorik kan du opnå indflydelse og gennemslagskraft. Rhetor tilbyder kurser til medlemmer af Kommunikation og Sprog med 15% rabat. 

Skriverådet

Skriverådet, med Martin Lund i spidsen, tilbyder kurser i bl.a. tegnsætning, sprogrigtighed, korrektur, god skriftlig kommunikation og en effektiv skriveproces. Kurserne er på et højt og nuanceret niveau som passer godt til kursister med naturlig fornemmelse for det sproglige. I modsætning til visse andre udbydere sender vi dig ikke hjem med en falsk følelse af mestring på et grundlag af overforsimplede øvelser. Nej, vi vil hellere være ærlige om hvor du står, og reelt rykke dig. Uanset hvilket niveau du er på i forvejen, vil du blive en bedre, finere og mere bevidst skribent.

Som lille virksomhed med et fokuseret kursusudbud holder vi kvaliteten høj og prisen relativt lav. Derfor holdes den yderligere KS-rabat på 10 procent.

Skriverådet holder åbne kurser i København, Odense og Århus. Hvis I er 3 personer eller flere, kan I foreslå oprettelsen af et åbent kursus et hvilket som helst andet sted i landet. Interne kurser holder Skriverådet naturligvis overalt.

Translatørernes Sprogtræning

Translatørernes Sprogtræning tilbyder primært fagsproglige efteruddannelseskurser, gerne med afsæt i juridisk og økonomisk sprog. Grammatiske brush-up kurser på BA og CLM niveau indgår også i kursusudbuddet. Translatørernes Sprogtræning tilrettelægger gerne kurser på baggrund af ønsker fra KS’s medlemmer. Også internt på medlemmernes arbejdspladser.
Translatørernes Sprogtræning giver 15 % rabat til KS medlemmer.

Translatørforeningen

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du deltage i Translatørforeningens kurser til samme pris som Translatørforeningens egne medlemmer. www.translatorforeningen.dk

 

Se Translatørforeningens kursuskatalog her.