Rabat på efteruddannelse

KS Efteruddannelse har et fast samarbejde med en række kursusvirksomheder og andre kursusudbydere.


De tilbud, der ligger i efteruddannelseskalenderen, er kun et lille udsnit af de mange tilbud, du som medlem af KS har mulighed for at benytte dig af.


Se aktuelle kurser i efteruddannelseskalenderen


Her er en kort præsentation af vores faste samarbejdspartnere og de rabatter, de giver til medlemmer af KS. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.;

AIS Sprog

AIS Sprog er en privat sprogskole. AIS Sprog tilbyder skræddersyede sprogkurser i alle sprog over hele landet og yder til medlemmer af KS 10 % rabat på de priser, som står på hjemmesiden. Under menuen ”Sprogundervisning” finder du startskemaer, omtale af Oxfords Online Placement Test og nærmere informationer om alle AIS Sprogs kurser. Desuden arrangerer AIS Sprog træning i udenlandske forretningskulturer enten som aftenseminarer på virksomhedens adresse på Frederiksberg eller som in-company workshops.

Aros Kurser

Aros Kurser udbyder kurser inden for kommunikation, HR, projektledelse og ledelse. Faglig ekspertise og engagement hos underviserne sikrer det størst mulige udbytte i et skræddersyet læringsforløb. Måske er det derfor, at 97,9 % af kursisterne mener, at underviseren var ”god” eller ”meget god” til at målrette kurset til dem. Som medlem af KS får du en rabat på 15 % på alle åbne kurser. Hold dig opdateret i kursuskalenderen, hvor du har det fulde overblik over de mange spændende kurser.

Udfyld formularen og få en gratis e-bog

Danske Sprogseminarer

Danske Sprogseminarer tilbyder danske og engelske kurser i sprog og kommunikation på et højt fagligt niveau.
Medlemmer af KS får 15 procent rabat på alle aktiviteter.

Uddannelser

Endags- og todageskurser

Gratis webinarer og morgenmøder

Sprognetværk

Læs mere om Danske Sprogseminarer.

Dansk Markedsføring

Som medlem af KS kan du få store rabatter på medlemskab og kurser hos Dansk Markedsføring.

Medlemskabet giver også adgang til arkiv med +40.000 artikler om kommunikation, marketing og medier, bladet Markedsføring og rabat hos Saxo.com.

Medlemskab koster årligt:
Studerende = 200 kr. - du sparer 175 kr.
Andre (digitalt medlemskab) = 1240 kr. - du sparer 500 kr.
 

Få rabatten med det samme

Se mere i vores efteruddannelseskalender

Incento kurser

Incento tilbyder kurser inden for ledelse, projektledelse, kommunikation og personlig udvikling. Vi er et konsulenthus, som arbejder under taglinen Advancing Human Business inden for ledelse, kommunikation og andre sociale processer i organisationer. Vi plejer at sige, at vi er hårde til det bløde. Eksempelvis tilbyder vi endagskurser i Mental Styrke, Ledelsesbaseret Coaching, Forhandlingsteknik og Teamudvikling. KS’ medlemmer får 20% rabat på alle vores åbne kurser – fra endagskurser til 3- og 6-dages uddannelser i Proces- og Projektledelse. Du kan se et udsnit af de kurser, vi tilbyder, her.

Intellia

Intellia er KS' samarbejdspartner, når det kommer til værktøjskurser. Som KS-medlem får du 30 % rabat, når du leder efter værktøjskurser, der er tilpasset dine behov. På de målrettede kurser anbefaler Intellia maximum otte deltagere. Medarbejdere fra forskellige virksomheder er velkommen til at gå sammen. Ved otte deltagere og med KS-rabat kan du for eksempel komme på et udvidet Photoshopkursus for 918,75 kr + moms per person. KS-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Jensens Kurser A/S

Jensens Kurser underviser og rådgiver i grafisk design, webdesign, brug af iPad til præsentation samt office, og med knap 25 år erfaring er vi nogle af de mest erfarne i branchen. Vores solide renommé er skabt på baggrund af vores værdier om ærlighed og redelighed samt vores kontinuerlige arbejde på at holde os og vores kurser opdateret indenfor branchetendenser, kompetenceefterspørgsel og den enkelte kursists behov. Vores udgangspunkt for en motiverende læringsproces er dialog. Derfor tager vi os tid til, sammen med kunden, at finde de problemstillinger og udfordringer, der skal arbejdes med til dagligt, og inddrage disse i undervisningen. Herved fastholdes den nye viden både under og efter kursusforløbet.

Når vi kender dit behov, kan vi stille med den helt rigtige underviser, der har konkret erfaring med løsning af lignende opgaver og produktioner i erhvervslivet. Vi stræber bl.a. efter at opnå langsigtet samarbejde med vores partnere, og den bedste måde at opnå dette er ved at være lydhøre overfor kursistens ønsker og behov. Derfor arbejder vi hårdt for at være på forkant og at kunne reagere hurtigt på de skiftende krav, som vores kursister møder i erhvervslivet. Kort sagt - din success som kursist er vores levebrød, og vi gør vores yderste for at opretholde fleksibiliteten og kompetencerne, der muliggør denne. Vi vil være DEN foretrukne samarbejdspartner, når erhvervslivet ønsker at fremtidssikre sig selv og deres medarbejdere.

Momentum Academy

Momentum Academy udbyder lederkurser til toppen af dansk erhvervsliv. Vores lederkurser er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks førende erhvervsfolk og oplægsholdere. Vi beskæftiger os med vidensdeling indenfor en bred organisatorisk berøringsflade, og vi træner ledere i at udøve aktivt lederskab. Med lederkurser fra Momentum Academy kan du styrke dine kompetencer, stifte bekendtskab med helt nye værktøjer og mindsets og få et nyt take på dagligdagens ledelse.

Som KS-medlem får du 20 % rabat på endagskurser hos momentum-academy.dk.

Online forelæsninger

Coursera er en uddannelsesvirksomhed, der stiller online forelæsninger gratis til rådighed. Coursera tilbyder mere end 500 kurser fra mere end 100 samarbejdspartnere. Du finder en introduktionsvideo på YouTube, og internetadressen er www.coursera.org. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at blive fagligt dygtigere.

Peytz

Som medlem af KS får du 20% rabat på prisen af kursus i Google Analytics og SEO.

I kurset tages der udgangspunkt i dit eget site. Du arbejder med dine egne mål, kigger på din egen webstatistik i Google Analytics og søgemaskineoptimerer dit eget indhold – og du får fif og feedback undervejs. Kurset løber over to dage. Dag 1 handler om webstatistik i Google Analytics, og dag 2 handler om søgemaskineoptimering (SEO). Kurset veksler mellem oplæg og øvelser – og der er selvfølgelig afsat tid til spørgsmål undervejs.

Kurset afholdes løbende. Læs mere her.

Skriverådet

Skriverådet tilbyder coaching og kurser i blandt andet sprogrigtighed og tegnsætning på højt og nuanceret niveau – også for korrekturlæsere. I modsætning til lignende kursusudbydere giver Skriverådet samtidig normative anbefalinger til, hvad der er godt sprog og hvorfor.

Trods høj kvalitet er kursuspriserne i forvejen relativt lave, så KS-rabatten begrænser sig til 7-9 %.

Rhetor

Rhetor kan hjælpe dig, hvis du har noget på hjerte. Vi kan gøre dig i stand til at få andre med. Vores speciale er retorik, kunsten at skære et budskab til og åbne menneskers ører for det, der er vigtigt. Med retorik kan du opnå indflydelse og gennemslagskraft. Rhetor tilbyder kurser til medlemmer af KS med 15% rabat. 

Tjeksproget.dk

Som KS-medlem får du rabat på minikurser hos Tjeksproget.dk: Du betaler 750,00 kr. inkl. moms for et kursus (normalprisen er 875,00 kr.).

Der er fem kurser:

  • Bliv en kommaørn
  • Bliv en mailørn
  • Bliv en sproghaj 1 + 2
  • Bliv en retskriver.

Kurserne er på to intensive timer og holdes i Aarhus og København. Læs mere om kurserne her. Når du tilmelder dig et kursus, skal du under bemærkninger skrive ”Medlem af KS” og dit medlemsnummer.

Translatørernes Sprogtræning

Translatørernes Sprogtræning tilbyder primært fagsproglige efteruddannelseskurser, gerne med afsæt i juridisk og økonomisk sprog. Grammatiske brush-up kurser på BA og CLM niveau indgår også i kursusudbuddet. Translatørernes Sprogtræning tilrettelægger gerne kurser på baggrund af ønsker fra KS’s medlemmer. Også internt på medlemmernes arbejdspladser.
Translatørernes Sprogtræning giver 15 % rabat til KS-medlemmer.

Translatørforeningen

Som medlem af KS kan du deltage i Translatørforeningens kurser til samme pris som Translatørforeningens egne medlemmer.

 

Se Translatørforeningens kursuskatalog her.

World Translation A/S

Vi tilbyder en erhvervsrettet uddannelse inden for international mediekommunikation. Lær at strukturere og fremstille godt teknisk kommunikationsmateriale, som modtagerne kan forstå. Uddannelsen lærer dig ikke at skrive tekster; det forudsætter vi, at du allerede kan. Du lærer derimod at ”se med brugerens øjne” og at opbygge kommunikationsmateriale med afsæt i projektledelse, struktureret informationssøgning, nye værktøjer og lovkrav. 
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af førende eksperter inden for hvert fagområde, og undervisningen foregår på en brugervenlig onlineplatform. Dette muliggør, at personer fra alle verdensdele kan deltage på et og samme hold, og at der opnås en detaljeret og ensartet viden om de mange aspekter inden for teknisk kommunikation.


Du kan også bruge KS' online efteruddannelse, som er helt gratis

Vi har en hel række kurser at vælge mellem, blandt andet:

  • Photoshop
  • InDesign
  • Virksomhedsøkonomi
  • Sociale medier
  • Microsoft-kurser


 Se en oversigt over alle kurser

Kurserne er opbygget, så de passer til den enkelte kursists måde at tilegne sig viden på – du kan både arbejde med film, illustrationer, opgaver eller lignende i den hastighed, du ønsker. Der er en start- og sluttest, så du hele tiden kan tjekke din viden og nye færdigheder. Og så er det helt op til dig, hvornår du vil uddanne dig, da der er åbent i døgnets 24 timer. Læs mere om vores online efteruddannelseskurser