Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i din region

/files/assets/news/tnb-nicolai-madbar.jpg
16. august 2023
Af Anne Nimb

Deltag i Region Syddanmarks generalforsamling den 5. september i Kolding.

Vil du have mulighed for at netværke og spise en god middag sammen med andre medlemmer af KS, der bor i nærheden af dig?

Så kom med til generalforsamling i Region Syd tirsdag den 5. september kl. 17.30 på Nicolai Madbar i Kolding.

Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Derudover er der beretning fra formanden og valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

Går du med et ønske om at gøre et stykke frivilligt arbejde i KS regi, er der ledige pladser i bestyrelsen.

I Region Syddanmarks bestyrelse får du mulighed for at samarbejde med andre medlemmer om både faglige og sociale arrangementer samt få erfaring med at arrangere events (inklusive publicering). Du får ligeledes mulighed for at møde bestyrelsesmedlemmer fra hele landet et par gange om året, hvor der også arrangeres specielle foredrag og workshops for bestyrelsesmedlemmer. 

Til møderne i Region Syd er medlemmerne ofte meget ivrige efter at lære hinanden at kende, og hvis du mangler et job, er der ofte mange gode ideer og tips til virksomheder, som du kan kontakte og forslag til steder, hvor du kan prøve at komme i virksomhedspraktik. Der er også stort engagement i forbindelse med f.eks. workshops. 

Så netværk, erfaring med eventplanlægning og muligheden for at præge events i regionen er det mest givende ved bestyrelsesarbejdet. I efteråret er der planlagt en workshop om personlig branding på LinkedIn) og en workshop om coaching. Plus selvfølgelig generalforsamlingen.

Læs mere og tilmeld dig her. Fristen for tilmelding er 25. august.

Foto fra Nicolai Madbar

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page