Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i din region

16. august 2023
Af Anne Nimb

Deltag i Region Syddanmarks generalforsamling den 5. september i Kolding.

Vil du have mulighed for at netværke og spise en god middag sammen med andre medlemmer af KS, der bor i nærheden af dig?

Så kom med til generalforsamling i Region Syd tirsdag den 5. september kl. 17.30 på Nicolai Madbar i Kolding.

Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Derudover er der beretning fra formanden og valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

Går du med et ønske om at gøre et stykke frivilligt arbejde i KS regi, er der ledige pladser i bestyrelsen.

I Region Syddanmarks bestyrelse får du mulighed for at samarbejde med andre medlemmer om både faglige og sociale arrangementer samt få erfaring med at arrangere events (inklusive publicering). Du får ligeledes mulighed for at møde bestyrelsesmedlemmer fra hele landet et par gange om året, hvor der også arrangeres specielle foredrag og workshops for bestyrelsesmedlemmer. 

Til møderne i Region Syd er medlemmerne ofte meget ivrige efter at lære hinanden at kende, og hvis du mangler et job, er der ofte mange gode ideer og tips til virksomheder, som du kan kontakte og forslag til steder, hvor du kan prøve at komme i virksomhedspraktik. Der er også stort engagement i forbindelse med f.eks. workshops. 

Så netværk, erfaring med eventplanlægning og muligheden for at præge events i regionen er det mest givende ved bestyrelsesarbejdet. I efteråret er der planlagt en workshop om personlig branding på LinkedIn) og en workshop om coaching. Plus selvfølgelig generalforsamlingen.

Læs mere og tilmeld dig her. Fristen for tilmelding er 25. august.

Foto fra Nicolai Madbar

Fusion
Job og karriere

Deltag i fokusgruppe og få et gavekort

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM.

Job og karriere

Er du også en af dem der arbejder i pausen? 3 tips til at sikre balance i dit arbejdsliv

Det stigende tids- og arbejdspres påvirker ofte KS’ernes arbejdsglæde. Her giver KS’ karriereteam dig et par tips til at navigere i det, plus et par anbefalinger til, hvordan du kan sikre en bedre work-life balance – alene og i samarbejde med din chef.

Fusion

Glæd dig til K-dagen 2025

I marts 2025 kan du som medlem af DM deltage i et nyt konferencekoncept, K-dagen 2025, som er skabt i forbindelse med fusionen mellem KS og DM.

Edit page