18. marts 2020

Udnyt tiden i karantæne, og styrk dine grafiske og digitale kompetencer

/files/assets/news/thought-catalog-uk78i6vk3sc-unsplash-credits.jpg

Få opgraderet dine kommunikative kompetencer hjemme foran skærmen med webinarer og onlinekurser, du kan se, når det passer dig. Der er nu fire nye onlinekurser tilgængelige, som er skræddersyet til at give dig kompetencer og teknikker til at arbejde hjemmefra. 

Kommunikation og Sprog har lukket ned for fysiske arrangementer.

Men vi har en har en lang række webinarer, der kan opgradere dine kompetencer i grafiske og praktiske kommunikationsopgaver. For du ved det helt sikkert:

Det er en fordel for kommunikatører at kunne operere hjemmevant i grafik-, video- og billedbehandlingsprogrammer.

De praktiske og grafiske kommunikationsopgaver
Tirsdag den 24. marts afholder vi webinaret Kreativitet og layout, hvor du kan lære at realisere dine layout-ideer i Word, PowerPoint, InDesign og på nettet.

På webinaret Mobilvideo med Adobe Premiere Rush tirsdag den 31. marts lærer du at lave video med din telefon. Du får blandt andet et overblik over programmet Premiere Rush, og over hvordan du klipper, tekster og foretager anden redigering af video. Du får tips til optageteknik, som inkluderer brug af ekstern mikrofon, og hvordan du kan gøre brug af et naturligt og kunstigt lys.

Find listen over kommende webinarer her og udvalgte tidligere webinarer i vores arkiv her.

I april finder du webinarer om InDesign, SEO og WordPress.

Onlinekurser, du kan se hele tiden
På Onlinekurser.dk kan du som medlem af Kommunikation og Sprog oprette dig gratis og få adgang til en verden af relevante kurser online.

Der findes blandt andet fire forskellige kurser, der giver dig teknikker og værktøjer til at arbejde hjemmefra. Du kan med fordel lære at bruge Microsoft Teams for at få kommunikationen til at glide mellem dig og dine kollegaer eller få gode råd til fjernledelse.

Du kan også opgradere din jobsøgningsproces, blive en LinkedIn-pro, lære mere om Facebook for virksomheder eller endelig få styr på de svære kommaregler.

Der er også grafiske onlinekurser om Adobe Premiere Pro eller Microsoft Sway, og så kan du lære om IT Sikkerhed, virksomhedsøkonomi eller om Project Libre eller Trello, hvis du drømmer om at arbejde med projektstyring.

Edit page