19. marts 2019

Tag temperaturen på dit arbejdsliv

/files/assets/news/trivselsbarometer-0.png

Med KS’ nye Trivselsbarometer kan du få hjælp til at holde øje med din trivsel, så du undgår at havne i en situation, hvor det psykiske arbejdsmiljø er så dårligt, at du er ved at gå ned og overvejer opsigelse.


Er du glad, når du går på arbejde?
I KS arbejder vi for, at vores medlemmer har de bedst mulige løn og ansættelsesforhold. For mange betyder det løn og andre goder. Men ofte glemmer vi i den travle hverdag at tænke på, om vi er glade, når vi går på arbejde.
Selvom det er normalt, at der er perioder, hvor tingene går mindre godt end andre perioder, er det vigtigt at fokusere på, om de dårlige perioder kun er perioder, eller om de er gennemgående.
KS Trivselsbarometer kan give et fingerpeg om den generelle trivsel i dit arbejdsliv i forhold til dine opgaver, dine kolleger og din chef. Du kan teste, hvordan du har det her og nu – og om du måske har brug for hjælp og rådgivning.
Når du bruger barometeret, kan du finde ud af, hvad årsagen er, hvis du ikke trives og du kan gemme dine resultater og følge med i udviklingen af din trivsel.
Hvis dine svar overvejende ligger i det røde felt, er der noget galt. Hvis dine svar ligger i det gule felt, er det et signal til dig om, at du skal være opmærksom på din trivsel. Ligger dine svar i det grønne felt, er det et tegn på, at du trives.
Prøv Trivselsbarometeret her. Dine svar bliver ikke gemt, men du kan printe dem eller få dem tilsendt på mail.

Edit page