Se K-Spejlet når det passer dig

/files/assets/news/kspejlet-2.JPG
7. september 2023
Af Anne Nimb

Jakob Kronborg, presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet, var gæst i ’K-Spejlet’, som er et onlinemorgenmøde, hvor vi sætter fokus på karriereveje og muligheder i kommunikationsfaget. Hvis du gik glip af live-udsendelsen forleden, kan du høre et sammenklip her.

Hvad er det mest spændende ved at arbejde med kommunikation i staten og være leder for presse- og kommunikationsmedarbejderne i et ministerium?

KS havde inviteret Jakob Kronborg som gæst i studiet, da vi i sidste uge gik online med ’K-Spejlet. Onlinesamtaler med kommunikationsprofiler’.

Jakob havde en masse spændende historier at fortælle om at arbejde med kommunikation i et ministerium, og om hvordan han på få år er gået fra at være presserådgiver i Justitsministeriet til nu at være presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet. Han fortæller også, hvad han kigger efter, når han ansætter medarbejdere og hvordan han selv er nået så langt på ret få år.

Se ’K-Spejlet’ med Jakob her

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page