Se K-Spejlet når det passer dig

/files/assets/news/kspejlet-2.JPG
7. september 2023
Af Anne Nimb

Jakob Kronborg, presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet, var gæst i ’K-Spejlet’, som er et onlinemorgenmøde, hvor vi sætter fokus på karriereveje og muligheder i kommunikationsfaget. Hvis du gik glip af live-udsendelsen forleden, kan du høre et sammenklip her.

Hvad er det mest spændende ved at arbejde med kommunikation i staten og være leder for presse- og kommunikationsmedarbejderne i et ministerium?

KS havde inviteret Jakob Kronborg som gæst i studiet, da vi i sidste uge gik online med ’K-Spejlet. Onlinesamtaler med kommunikationsprofiler’.

Jakob havde en masse spændende historier at fortælle om at arbejde med kommunikation i et ministerium, og om hvordan han på få år er gået fra at være presserådgiver i Justitsministeriet til nu at være presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet. Han fortæller også, hvad han kigger efter, når han ansætter medarbejdere og hvordan han selv er nået så langt på ret få år.

Se ’K-Spejlet’ med Jakob her

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page