Se K-Spejlet når det passer dig

/files/assets/news/kspejlet-2.JPG
7. september 2023
Af Anne Nimb

Jakob Kronborg, presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet, var gæst i ’K-Spejlet’, som er et onlinemorgenmøde, hvor vi sætter fokus på karriereveje og muligheder i kommunikationsfaget. Hvis du gik glip af live-udsendelsen forleden, kan du høre et sammenklip her.

Hvad er det mest spændende ved at arbejde med kommunikation i staten og være leder for presse- og kommunikationsmedarbejderne i et ministerium?

KS havde inviteret Jakob Kronborg som gæst i studiet, da vi i sidste uge gik online med ’K-Spejlet. Onlinesamtaler med kommunikationsprofiler’.

Jakob havde en masse spændende historier at fortælle om at arbejde med kommunikation i et ministerium, og om hvordan han på få år er gået fra at være presserådgiver i Justitsministeriet til nu at være presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet. Han fortæller også, hvad han kigger efter, når han ansætter medarbejdere og hvordan han selv er nået så langt på ret få år.

Se ’K-Spejlet’ med Jakob her

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page