Se K-Spejlet når det passer dig

7. september 2023
Af Anne Nimb

Jakob Kronborg, presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet, var gæst i ’K-Spejlet’, som er et onlinemorgenmøde, hvor vi sætter fokus på karriereveje og muligheder i kommunikationsfaget. Hvis du gik glip af live-udsendelsen forleden, kan du høre et sammenklip her.

Hvad er det mest spændende ved at arbejde med kommunikation i staten og være leder for presse- og kommunikationsmedarbejderne i et ministerium?

KS havde inviteret Jakob Kronborg som gæst i studiet, da vi i sidste uge gik online med ’K-Spejlet. Onlinesamtaler med kommunikationsprofiler’.

Jakob havde en masse spændende historier at fortælle om at arbejde med kommunikation i et ministerium, og om hvordan han på få år er gået fra at være presserådgiver i Justitsministeriet til nu at være presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet. Han fortæller også, hvad han kigger efter, når han ansætter medarbejdere og hvordan han selv er nået så langt på ret få år.

Se ’K-Spejlet’ med Jakob her

Fusion
Job og karriere

Deltag i fokusgruppe og få et gavekort

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM.

Job og karriere

Er du også en af dem der arbejder i pausen? 3 tips til at sikre balance i dit arbejdsliv

Det stigende tids- og arbejdspres påvirker ofte KS’ernes arbejdsglæde. Her giver KS’ karriereteam dig et par tips til at navigere i det, plus et par anbefalinger til, hvordan du kan sikre en bedre work-life balance – alene og i samarbejde med din chef.

Fusion

Glæd dig til K-dagen 2025

I marts 2025 kan du som medlem af DM deltage i et nyt konferencekoncept, K-dagen 2025, som er skabt i forbindelse med fusionen mellem KS og DM.

Edit page