Nyt netværk for KSere, der bruger AI

25. oktober 2023
Af Anne Nimb

Brug af kunstig intelligens som for eksempel ChatGPT er hurtigt blevet en del af hverdagen for KS’erne. Nu kan I mødes i et nyt netværk, hvor I kan dele viden og erfaringer.

For de fleste af os er det mindre end et år siden, at vi for første gang gik på nettet og tjekkede ChatGPT ud. Siden det blev lanceret i november sidste år, er det blevet en del af hverdagen for rigtig mange KS-medlemmer.

Hvis du arbejder praktisk med AI og chatbots til hverdag, kan du nu få inspiration til nye projekter og løsninger samt netværke og sparre med ligesindede markedsførere og kommunikationsmedarbejdere i KS' nye AI-netværk.

I netværket forventes det, at alle bidrager ved at dele egne cases og erfaringer med resten af netværket samt stiller spørgsmål og kommer med inputs til de øvrige medlemmer.

Til gengæld får du adgang til videndeling fra branchens dygtigste, sparring på konkrete problemstillinger og nye kontakter.

Initiativtager til netværket er John Cooley (foto), der er stifter af reDawn AI og har specialiseret sig i at implementere AI-løsninger for virksomheder.

Netværket mødes for første gang hos KS i København den 22. november klokken 16:30 - 19:30.

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig senest fredag den 17. november 2023 kl. 12:00

Du kan læse mere om netværket og finde tilmeldingsformularen her

Der vil være minimum fire møder om året med relevante oplæg og workshops, og de resterende mødegange aftales internt i netværket.

Det er gratis for at deltage i netværket, hvis du er medlem af Kommunikation og Sprog.

Foto Privat

Fusion
Job og karriere

Deltag i fokusgruppe og få et gavekort

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM.

Job og karriere

Er du også en af dem der arbejder i pausen? 3 tips til at sikre balance i dit arbejdsliv

Det stigende tids- og arbejdspres påvirker ofte KS’ernes arbejdsglæde. Her giver KS’ karriereteam dig et par tips til at navigere i det, plus et par anbefalinger til, hvordan du kan sikre en bedre work-life balance – alene og i samarbejde med din chef.

Fusion

Glæd dig til K-dagen 2025

I marts 2025 kan du som medlem af DM deltage i et nyt konferencekoncept, K-dagen 2025, som er skabt i forbindelse med fusionen mellem KS og DM.

Edit page