Ny bestyrelse i KS Sjælland

/files/assets/news/region-sjaelland.png
5. oktober 2023
Af Anne Nimb

Der er nye kræfter og også en ny formand i KS regionsbestyrelse i Region Sjælland. Læs her hvem der blev valgt på generalforsamlingen for nylig.

Der var mange nye kræfter, der meldte sig som medlemmer af regionsbestyrelserne i KS fem regioner, da der blev afholdt generalforsamlinger for nylig.

Forperson Cathrine Holm-Nielsen deltog i alle generalforsamlingerne og hun glæder sig over tilslutningen:

”Det er så fuldstændig fabelagtigt at nye (og ”gamle”) KS-ansigter dukker op til generalforsamlinger i regionerne og melder sig på banen som nysgerrige, ambitiøse og fagpassionerede frivillige, der vil være med til at gøre KS endnu mere exceptionel – af hjertet tak,” siger hun.

Region Sjælland fik en ny forperson i skikkelse af Fatma Güney, der til daglig er kommunikationskonsulent på Sjællands Universitetshospital.

Desuden blev følgende valgt til bestyrelsen:

Marianne Jessing, Susanne Johnna Johansen, Bettina Schiött Weissensteiner og Mia Schultze.

Som suppleanter blev valgt Dorthe Holm Larsen, Nikolaj Kristian Carlsen, Kristine Schaumann Wellendorf og Katrine Mie Vinther Jessen

På billedet ses:

Bagerst: Kristine Schaumann Wellendorf, Mia Schultze, Susanne Johnna Johansen og Dorthe Holm Larsen.

Forrest: Marianne Jessing, Katrine Mie Vinther Jessen, Bettina Schiött Weissensteiner og Fatma Güney.

Foto: KS

Løn og ansættelse

Fra 1. juli 2024 skal du have registreret din arbejdstid

Den nye registrering skal sikre, at regler om maksimal ugentlig arbejdstid og hviletid bliver overholdt. Det er den enkelte arbejdsgiver, der skal finde en metode, der passer til den pågældende virksomhed.

Job og karriere

Lytter du til dine kolleger?

I en travl og stresset hverdag, kan tidspres og mange opgaver få os til at fokusere mere på at svare eller afslutte samtaler hurtigt, end faktisk at forstå indholdet og intentionerne bag det, der bliver sagt. Husk derfor at lytte til dine kolleger. Når du gør det, er du med til at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

Edit page