7. april 2022

Netværk for kommunikatører uden fagkollegaer

Savner du sparring på dine opgaver og at blive udfordret på din faglighed? Så er KS- netværket for kommunikatører uden fagkolleger noget for dig.

/files/assets/alene.jpg
Foto Unsplash

Sidder du nogle gange og tænker, hvordan du kan motivere sine ikke-fagkollegaer til at forstå kommunikationsfaget? Hvordan kan du få ledelsen til at forstå kompleksiteten af dit fag? Og kunne du tænke dig at sparre med andre kommunikatører?

Så er KS-netværket for kommunikatører uden fagkolleger det helt rette for dig.

Mange KS-medlemmer sidder til tider meget alene med deres faglighed, og de kan savne den daglige sparring på opgaver og at blive udfordret på deres faglighed. Det det kan de nu få af deres KS-fagkolleger.

Når du tilmelder dig netværket bliver du en del af et "sparrings-team", så der er en klar forventning om, at du deltager på alle fire møder i løbet af ét år. Der er selvfølgelig også en forventning om, at du byder ind med din erfaring, så der skabes en faglig dynamik i netværket, og alle kan føle, at de får noget med hjem.

På det første møde vil ramme og indhold være planlagt, og vi vil blandt andet her drøfte, hvad tematikken for de kommende møder skal være. Som medlem af netværket er du således med til at præge rammerne og indholdet for de resterende møder.

Netværksmøderne kan både indeholde erfaringsudveksling, sparring, oplæg, workshop, inspiration – enten nogle af delene eller en blanding. Vigtigst er, at vi sammen får skabt, det fedeste netværk.

Der er 22 pladser i netværket. Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via tilmeldingsformularen.

Der er løbende optag i netværket.

Der vil være forplejning i form af mad og drikke til de fysiske netværksmøder.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 21. april 2022. Tilmeld dig her.

Det er muligt at blive optaget efter tilmeldingsfristen, hvis pladserne ikke er fyldt op.

Netværket er naturligvis helt fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk.

Edit page