/files/assets/20230606_202918.jpg

Kommunikatører uden fagkolleger (Aarhus)

Kommunikatører uden fagkolleger er et netværk for medlemmer, der er i arbejde og besidder en kommunikationsstilling

Sidder du nogle gange og tænker, hvordan kan man motivere sine ikke-fagkolleger til at forstå kommunikationsfaget? Hvordan kan du få ledelsen til at forstå kompleksiteten af dit fag? Og kunne du tænke dig at sparre med andre kommunikatører? Så er netværket det helt rette for dig.
Mange sidder til tider meget alene med deres faglighed, og kan derfor savne sparring på opgaver samt udfordring på faglighed - og dette vil man kunne få af sine KS-fagkolleger, som medlem af netværket.

Når man tilmelder sig bliver man en del af et "sparrings-team", så der er en klar forventning om, at man deltager på alle fire møder i løbet af ét år. Der er selvfølgelig også en forventning om, at du byder ind med din erfaring, så der skabes en faglig dynamik i netværket, og alle kan føle, at de får noget med hjem. 

På det første møde vil ramme og indhold være planlagt, og vi vil blandt andet her drøfte, hvad tematikken for de kommende møder skal være. Som medlem af netværket er du således med til at præge rammerne og indholdet for de resterende møder.

Om netværket:

  • Netværket har 22 pladser.

  • Netværket er for dig, som godt kunne tænke sig at sparre med andre kommunikatører.

  • Netværksmøderne kan både indeholde erfaringsudveksling, sparring, oplæg, workshop, inspiration – enten nogle af delene eller en blanding. Vigtigst er, at vi sammen får skabt, det fedeste netværk.

  • Som medlem af netværket forventes det, at du byder ind med din erfaring, så der skabes en faglig dynamik i netværket, og alle kan føle, at de får noget med hjem. 

  • Alle KS' netværk drives af frivillige KS-medlemmer

  • Som medlem af KS, er det gratis at deltage i netværket.

  • Der vil være forplejning i form af mad og drikke til de fysiske netværksmøder.

Om netværksfacilitatorerne

  • Maiken Møller Balslev har flere års erfaring fra idrætsverdenen som udviklings- og proceskonsulent. Maiken er pt. ansat som projektleder på et sundhedsprojekt, der dog snart bliver erstattet med en ny stilling som projektleder for rekruttering af frivillige til DGI Landsstævne 2025. Hverdagen er derfor fyldt med motiverende proces- og mødefacilitering samt alle facetter af den gode projektformidling. Maiken tog tilbage i 2019 initiativ til at starte netværket Kommunikatører uden fagkolleger, som har eksisteret i Århus lige siden. I 2022 kom KUF også til København.

  • Nina Kamp Jensen har mange års kommunikationserfaring fra den tekniske B2B-branche i SMV’er. Hun udvikler og opbygger den strategiske kommunikation- og brandingindsats i virksomheden - fra udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategier og handlingsplaner, kommunikationsrådgivning til ledelsen, storytelling, PR, SoMe, hjemmeside, m.fl.  

Netværket er naturligvis helt fortroligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk.

Hvor:
Kommunikation og Sprog
Åboulevarden 31, 2. sal
8000 Aarhus

Hvornår:
Tirsdag d. 21. marts 2023
Tirsdag d. 6. juni 2023
Tirsdag d. 12. september 2023
Tirsdag d. 21. november 2023

I tidsrummet kl. 17:30 til 20:30.

Tilmelding:

Der er fortsat ledige pladser i netværket og løbende optag.

Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via tilmeldingsformularen.

Tilmeld dig netværket her

Edit page