/files/assets/20230606_202918.jpg

Kommunikatører uden fagkolleger (Aarhus)

Kommunikatører uden fagkolleger er et netværk for medlemmer, der arbejder i en kommunikationsstilling.

Sidder du nogle gange og tænker, hvordan kan man motivere sine ikke-fagkolleger til at forstå kommunikationsfaget? Hvordan kan du få ledelsen til at forstå kompleksiteten af dit fag? Og kunne du tænke dig at sparre med andre kommunikatører? Så er netværket her det helt rette for dig.

Mange sidder til tider meget alene med deres faglighed, og kan derfor savne sparring på opgaver samt udfordring på faglighed - og dette vil du kunne få af dine KS-fagkolleger, som medlem af netværket.

Vi søger lige nu en ny frivillig netværksfacilitator, der har lyst til at drive netværket videre.

Det medlemsdrevne netværk blev startet på initiativ af Maiken Møller Balslev tilbage i 2019, som har drevet det på frivillig basis frem til 2023, hvor Nina Kamp Jensen også var ved roret som medfacilitator.

Kommunikatører uden fagkolleger findes også i København, hvor det drives af tre frivillige medlemmer, så der er gode sparringsmuligheder for dig som netværksfacilitator.

Som frivillig netværksfacilitator, får du: 

  • Styrket dine kompetencer inden for facilitering, projekt- og mødeledelse

  • Viden og værktøjer til at blive en dygtig netværksfacilitator

  • Udvidet dit netværk og mulighed for at blive en del af et stærkt, fagligt fællesskab

  • En plads i netværket for KS' netværksfacilitatorer

Som netværksfacilitator står du for at afholde minimum fire netværksmøder over ét år samt er med til at planlægge netværkets rammer og indhold.

Netværket har tidligere været drevet af de frivillige netværksfacilitatorer:

  • Maiken Møller Balslev, der har flere års erfaring fra idrætsverdenen som udviklings- og proceskonsulent. Maiken er ansat som projektleder for rekruttering af frivillige til DGI Landsstævne 2025. Hverdagen er derfor fyldt med motiverende proces- og mødefacilitering samt alle facetter af den gode projektformidling.

  • Nina Kamp Jensen, der har mange års kommunikationserfaring fra den tekniske B2B-branche i SMV’er. Nina udvikler og opbygger den strategiske kommunikation- og brandingindsats i virksomheden - fra udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategier og handlingsplaner, kommunikationsrådgivning til ledelsen, storytelling, PR, SoMe, hjemmeside, m.fl.  

Netværket er naturligvis helt fortroligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk.

Hvor:
Kommunikation og Sprog
Åboulevarden 31, 2. sal
8000 Aarhus

Hvornår:
Møderne har tidligere været afholdt én gang i kvartalet.
I tidsrummet kl. 17:30 til 20:30.

Edit page