16. september 2021

Kommunikatører uden fagkollegaer (Aarhus)

Kommunikatører uden fagkolleger er et netværk for medlemmer, der er i arbejde og besidder en kommunikationsstilling

 Sidder du nogle gange og tænker, hvordan kan man motivere sine ikke-fagkollegaer til at forstå kommunikationsfaget? Hvordan kan du få ledelsen til at forstå kompleksiteten af dit fag? Og kunne du tænke dig at sparre med andre kommunikatører? Så er netværket det helt rette for dig.

Mange sidder til tider meget alene med deres faglighed, og kan derfor savne sparring på opgaver samt udfordring på faglighed - og dette vil man kunne få af sine KS-fagkolleger, som medlem af netværket.

Når man tilmelder sig bliver man en del af et "sparrings-team", så der er en klar forventning om, at man deltager på alle fire møder i løbet af ét år. Der er selvfølgelig også en forventning om, at du byder ind med din erfaring, så der skabes en faglig dynamik i netværket, og alle kan føle, at de får noget med hjem. 

På det første møde vil ramme og indhold være planlagt, og vi vil blandt andet her drøfte, hvad tematikken for de kommende møder skal være. Som medlem af netværket er du således med til at præge rammerne og indholdet for de resterende møder.

Netværksmøderne kan både indeholde erfaringsudveksling, sparring, oplæg, workshop, inspiration – enten nogle af delene eller en blanding. Vigtigst er, at vi sammen får skabt, det fedeste netværk.

Der er 22 pladser i netværket. Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via tilmeldingsformularen.

Der er løbende optag i netværket.

Der vil være forplejning i form af mad og drikke til de fysiske netværksmøder.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 21. april kl. 12:00. 
Det er muligt at blive optaget efter tilmeldingsfristen, hvis pladserne ikke er fyldt op.

Netværket er naturligvis helt fortroligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk.

Hvor:
Kommunikation og Sprog
Åboulevarden 31, 2. sal
8000 Aarhus


Hvornår:

Torsdag d. 28. april 2022
Tirsdag d. 21. juni 2022
Onsdag d. 7. september 2022
Tirsdag d. 22. november 2022

I tidsrummet kl. 17:30 til 20:30.

Tilmeld dig netværket her