23. november 2022

Med KS nye webinararkiv kan du holde dig fagligt opdateret hjemmefra

/files/assets/webinar-jpg-1669209947.jpg
Foto Mikal Schlosser

Kommunikation og Sprogs webinararkiv indeholder en lang række kurser. Dygtiggør dig for eksempel i InDesign, Photoshop, diverse google værktøjer, drift af webshop, Wordpress, CSS, HTML, Pythonprogrammering, Excel for kommunikatører, sprog, jobsamtalen eller produktion af CV og ansøgning.

Her får du et udpluk af de mange forskellige områder, du bliver dækket ind af, hvis du bruger KS webinararkiv.

Klik dig ind her og se alle de mange spændende webinarer, du som KS-medlem kan se, når det passer dig.

Vores kurser i grafik og design er tilpasset kommunikatører og marketingfolk. Kåre Bjørn Jensen fra Intellia underviser på kurserne. Han er grafiker, Adobe Certified Expert og mangeårig underviser i en vifte af programmer fra Adobe, Microsoft og Google.

Han står også for vores kurser i programmering, der er tilpasset kommunikatører og marketingfolk, og som forklarer teknikken med almindelige ord og sikrer, at alle webinardeltagere er med fra start til slut.

Kurserne i drift og udvikling af webshoppen er tilpasset kommunikatører og marketingfolk. Hvis du har en webshop eller overvejer at starte en, vil du kunne finde viden og inspiration i disse webinarer.

Kåre underviser også i at redigere videoer, i de mange googleværktøjer, der er på markedet i dag og sammen med Jesper Andersen står han også for webinarerne om, hvordan du selv sætter brugbare mål for jeres kommunikation.

Endelig er der også webinarerne med Kommunikation og Sprogs konsulenter Marianne og Ask, som har mange års erfaring med karriererådgivning og er specialister i dit arbejdsmarked. De giver dig gode råd til jobsøgning, og til hvordan du finder glæde og motivation i dit arbejdsliv.

Edit page