1. september 2022

KS læser – et nyt bogligt netværk

Vær med i Kommunikation og Sprogs nye bogklub, der samles om læsning af skøn- og faglitteratur.

/files/assets/bogklub.jpg
Foto Unsplash

Det kan være svært at forene en travl hverdag med tid til at dykke ned i en god bog og udvide ens personlige og faglige horisont, medmindre du bestemmer dig for, at nu skal det være.

Og nu skal det være! – mener vi. Derfor har vi iværksat ”KS læser – et bogligt netværk,” som er for dig, der ønsker et netværk til sparring og diskussioner på et menneskeligt og fagligt plan med afsæt i læsninger af såvel skøn- som faglitteratur.

Målet er at samles om litteratur og sætte ord på en mere umiddelbar læsning – hvor ingen læsninger er forkerte, og alles oplevelser har ret.

Denne gang taler vi ud fra ‘Driver dug falder regn’ af Margit Söderholm, og inden netværksmødet er det vigtigt, at du har læst bogen. Du sørger selv for at få adgang til bogen gennem for eksempel biblioteket, en streamingtjeneste eller erhvervelse.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke afholdes oplæg om bogen, men at arrangementet/netværksmødet er bygget på samtale.

Har du forslag til perspektivmateriale, fxor eksempel en anden bog, en artikel, et debatindlæg, en podcast eller andet, send du en beskrivelse af materiale med evt. link til tovholder Maria Vissing Bachara på bachara@live.dk, senest den 14. september.

Undervejs serverer vi drikkevarer og en sandwich. Hvis du bliver forhindret i at deltage, så giv os venligst besked – og vær med til at undgå madspild.

Netværket mødes den 21. september kl. 17.30-19 i KS’ lokaler Hauser Plads 20,3.

Meld dig til her.

Hold dig opdateret om, hvad der sker i din region, i Facebookgruppen ”KS Region Sjælland”. Netværket mødes også den 3. november 2022 samt den 12. december 2022, hvor fokus vil være nye bøger.

Edit page