JUST DO IT! Fortæl os om din løn

/files/assets/news/alexander-redl-d3bymnz0ank-unsplash.jpg
25. oktober 2023
Af Anne Nimb

Vi lover at det er meget nemmere end én løbetur. Og vigtigere. Så svar på KS’ lønspørgeskema. Hellere nu end i morgen.

Du ved det måske ikke, men du har brug for, at de andre KS’ere fortæller os om deres løn- og ansættelsesvilkår. Og de andre KS’ere har brug for, at du gør det samme.

KS lønstatistik giver os nemlig det bedst mulige grundlag, når alle KS-medlemmer skal forhandle løn. Jo flere, der svarer, jo bedre bliver den.

Så skynd dig at svare på vores lønstatistik. Hav din lønseddel for september 2023 ved hånden, så er du godt i gang. Det tager mellem 5 og 8 minutter – og du finder mailen med spørgeskemaet i din mailboks.

 Foto Alexander Redl

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page