Faglig fyraften: Grøn kommunikation og journalistik

/files/assets/news/volodymyr-hryshchenko-v5vqwc9gyeu-unsplash.jpg
2. marts 2023

Bliv klogere på hvad der er er op og ned, når man kommunikerer “grønt”. KS inviterer sammen med AJKS og Dansk Journalistforbund til lidt mad og drinks, netværk og faglige inputs.

Hvilket ansvar bærer virksomheder og organisationer, når grøn omstilling, klima og bæredygtighed skal kommunikeres til borgere og forbrugere?

Og hvilke samfundsmæssige dagsordener fylder i medierne, hvordan kan man som journalist eller kommunikatør blive bedre klædt på til både at forstå stofområdet, gennemskue greenwashing og formidle en sandhed, som mange kæmper om at eje?

KS, AJKS og DJ lægger op til en fyraften med en række korte oplæg og en panelsamtale med førende eksperter og praktikere indenfor grøn kommunikation og klimajournalistik.

Panelet er:

  • Mette Gert, Partner i Märk - specialist i grøn kommunikation, gæsteunderviser på DMJX

  • Mikkel Lotzfeldt, Head of Sustainability, Geelmuyden.Kiese

  • Marie Sæhl, Klimajournalist hos DR

  • Forbrugerombudsmanden

15. marts 2023 16:30-19:30

Villa kultur, balsalen, Krausesvej 3, 2100, København Ø

Tilmeldingsfrist: 14. marts

Det er gratis at deltage for medlemmer af KS. Tilmelding er nødvendig på linket

Tilmeld dig her

Foto Unsplash

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page