Faglighedsundersøgelsen 2023 ligger i din indbakke – og vi glæder os til at se dine svar

/files/assets/news/faglighedsundersogelse.jpg
12. april 2023
Af Ask Lehrmann

KS Faglighedsundersøgelse kortlægger jeres arbejdsmarked, og er samtidig den største danske registrering af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår. Vi håber at mange KS-medlemmer vil deltage i undersøgelsen.

Kære medlem

I din indbakke ligger årets invitation til faglighedsundersøgelsen – Kommunikation og Sprogs kortlægning af arbejdsmarkedet for kommunikation, sprog og marketingfolk, og den største danske kortlægning af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår.

Vi glæder os meget til din besvarelse. For med udgangspunkt i den store mængde viden der findes i undersøgelsen, vil vi bruge de næste år på at sikre, at alle vores tilbud er aktuelle og relevante:

• Faglige kurser og efteruddannelse, som støtter op om de arbejdsopgaver i sidder med netop nu

• Rådgivning, juridisk sparring og karrierekurser, som tager udgangspunkt I netop jeres tanker og udfordringer på arbejdspladsen

• Artikler og nyhedsbreve, som uddyber aktuelle dagsordener for netop jeres arbejdsmarked

• Politisk og praktiske samarbejder på tværs af arbejdsmarkedet, hvor vi kan tale jeres sag og støtte op om det som det ser ud i 2023

• Og meget mere.

Spørgeskemaet tager kun en 10-15 minutter at udfylde, og vi kvitterer samtidig med 5 Supergavekort på 1000 kroner som lidt ekstra motivation for at dele ud af dine erfaringer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelse

Fra 1. juli 2024 skal du have registreret din arbejdstid

Den nye registrering skal sikre, at regler om maksimal ugentlig arbejdstid og hviletid bliver overholdt. Det er den enkelte arbejdsgiver, der skal finde en metode, der passer til den pågældende virksomhed.

Job og karriere

Lytter du til dine kolleger?

I en travl og stresset hverdag, kan tidspres og mange opgaver få os til at fokusere mere på at svare eller afslutte samtaler hurtigt, end faktisk at forstå indholdet og intentionerne bag det, der bliver sagt. Husk derfor at lytte til dine kolleger. Når du gør det, er du med til at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

Edit page