Faglighedsundersøgelsen 2023 ligger i din indbakke – og vi glæder os til at se dine svar

/files/assets/news/faglighedsundersogelse.jpg
12. april 2023
Af Ask Lehrmann

KS Faglighedsundersøgelse kortlægger jeres arbejdsmarked, og er samtidig den største danske registrering af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår. Vi håber at mange KS-medlemmer vil deltage i undersøgelsen.

Kære medlem

I din indbakke ligger årets invitation til faglighedsundersøgelsen – Kommunikation og Sprogs kortlægning af arbejdsmarkedet for kommunikation, sprog og marketingfolk, og den største danske kortlægning af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår.

Vi glæder os meget til din besvarelse. For med udgangspunkt i den store mængde viden der findes i undersøgelsen, vil vi bruge de næste år på at sikre, at alle vores tilbud er aktuelle og relevante:

• Faglige kurser og efteruddannelse, som støtter op om de arbejdsopgaver i sidder med netop nu

• Rådgivning, juridisk sparring og karrierekurser, som tager udgangspunkt I netop jeres tanker og udfordringer på arbejdspladsen

• Artikler og nyhedsbreve, som uddyber aktuelle dagsordener for netop jeres arbejdsmarked

• Politisk og praktiske samarbejder på tværs af arbejdsmarkedet, hvor vi kan tale jeres sag og støtte op om det som det ser ud i 2023

• Og meget mere.

Spørgeskemaet tager kun en 10-15 minutter at udfylde, og vi kvitterer samtidig med 5 Supergavekort på 1000 kroner som lidt ekstra motivation for at dele ud af dine erfaringer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page