Faglighedsundersøgelsen 2023 ligger i din indbakke – og vi glæder os til at se dine svar

/files/assets/news/faglighedsundersogelse.jpg
12. april 2023
Af Ask Lehrmann

KS Faglighedsundersøgelse kortlægger jeres arbejdsmarked, og er samtidig den største danske registrering af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår. Vi håber at mange KS-medlemmer vil deltage i undersøgelsen.

Kære medlem

I din indbakke ligger årets invitation til faglighedsundersøgelsen – Kommunikation og Sprogs kortlægning af arbejdsmarkedet for kommunikation, sprog og marketingfolk, og den største danske kortlægning af kommunikatørers opgaver og arbejdsvilkår.

Vi glæder os meget til din besvarelse. For med udgangspunkt i den store mængde viden der findes i undersøgelsen, vil vi bruge de næste år på at sikre, at alle vores tilbud er aktuelle og relevante:

• Faglige kurser og efteruddannelse, som støtter op om de arbejdsopgaver i sidder med netop nu

• Rådgivning, juridisk sparring og karrierekurser, som tager udgangspunkt I netop jeres tanker og udfordringer på arbejdspladsen

• Artikler og nyhedsbreve, som uddyber aktuelle dagsordener for netop jeres arbejdsmarked

• Politisk og praktiske samarbejder på tværs af arbejdsmarkedet, hvor vi kan tale jeres sag og støtte op om det som det ser ud i 2023

• Og meget mere.

Spørgeskemaet tager kun en 10-15 minutter at udfylde, og vi kvitterer samtidig med 5 Supergavekort på 1000 kroner som lidt ekstra motivation for at dele ud af dine erfaringer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page