Du skal ikke stå alene med en fyring

/files/assets/news/karmishth-tandel-jxxqpdnuv40-unsplash.jpg
14. september 2023
Af Anne Nimb

Når der varsles nedskæringer og fyringer, er det altid en god ide at kontakte KS.

I denne tid foregår der budgetforhandlinger i den offentlige sektor. Vi har allerede mødt meldinger om varslede nedskæringer og mulige fyringsrunder, og der kommer givet flere til.

Står du i den situation, at din arbejdsplads bliver ramt, så tøv ikke med at kontakte os for en nærmere drøftelse af vilkår og muligheder. Følg også gerne med i udmeldinger fra tillidsrepræsentanter eller repræsentanter fra Samarbejde og samarbejdsudvalg – SU-udvalg (staten) – Medbestemmelse og medindflydelse på det kommunale/regionale område - MED-udvalgene.

Er du privatansat og din virksomhed også varsler nedskæringer og mulige fyringsrunder, så tøv ikke med at kontakte os en nærmere drøftelse af vilkår og muligheder.

Det samme gælder selvfølgelig også, hvis du alene står overfor en afskedigelse af den ene eller anden grund.

Foto Karmishth Tandel

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

KS

Fem studerende får KS legat

Fem heldige studerende skal på studieophold eller i praktik med KS legater i Barcelona, Milano, USA og Wien.

Job og karriere

Lær at designe en stærk og effektiv stemme til dit brand

To webinarer lærer dig at designe en stærk brand tone of voice og at bruge brandstemmen bedre i praksis. ”En genkendelig og stærk brandstemme er en lige så vigtig og effektfuld markør i vores overkommunikerede samfund, som jeres visuelle identitet er det,” siger underviseren, Marta Karolina Olsen.

Edit page