Du skal ikke stå alene med en fyring

/files/assets/news/karmishth-tandel-jxxqpdnuv40-unsplash.jpg
14. september 2023
Af Anne Nimb

Når der varsles nedskæringer og fyringer, er det altid en god ide at kontakte KS.

I denne tid foregår der budgetforhandlinger i den offentlige sektor. Vi har allerede mødt meldinger om varslede nedskæringer og mulige fyringsrunder, og der kommer givet flere til.

Står du i den situation, at din arbejdsplads bliver ramt, så tøv ikke med at kontakte os for en nærmere drøftelse af vilkår og muligheder. Følg også gerne med i udmeldinger fra tillidsrepræsentanter eller repræsentanter fra Samarbejde og samarbejdsudvalg – SU-udvalg (staten) – Medbestemmelse og medindflydelse på det kommunale/regionale område - MED-udvalgene.

Er du privatansat og din virksomhed også varsler nedskæringer og mulige fyringsrunder, så tøv ikke med at kontakte os en nærmere drøftelse af vilkår og muligheder.

Det samme gælder selvfølgelig også, hvis du alene står overfor en afskedigelse af den ene eller anden grund.

Foto Karmishth Tandel

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page