Boglancering for dig der interesserer dig for offentlig kommunikation

14. juni 2023
Af Anne Nimb

Arbejder du med offentlig kommunikation? Eller har du særlig interesse for emnet? Så har du nu mulighed for at deltage i boglanceringen af 3. udgave af bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis af forfatter og forsker Karsten Pedersen.

Du bliver til boglanceringen opdateret på den nyeste forskning i vilkårene for offentlig kommunikation, og hvordan offentlig kommunikation kan forstås fra borgernes perspektiv.

Karsten Pedersen er cand.mag. i engelsk og datalingvistik og har undervist på SDU, CBS og de sidste godt 20 år på Roskilde Universitet. Han er ph.d. fra CBS (engelsk/tekstanalyse) og forsker især i offentlig kommunikation og kommunikationsteori.

Tilmeldingen til boglanceringen er åben og gratis for alle, og du kan tilmelde dig her. Her kan du også læse mere om boglanceringen.

Du får 30 % rabat på bogen til lanceringen, hvis du ønsker at købe den med hjem.

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page