Boglancering for dig der interesserer dig for offentlig kommunikation

14. juni 2023
Af Anne Nimb

Arbejder du med offentlig kommunikation? Eller har du særlig interesse for emnet? Så har du nu mulighed for at deltage i boglanceringen af 3. udgave af bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis af forfatter og forsker Karsten Pedersen.

Du bliver til boglanceringen opdateret på den nyeste forskning i vilkårene for offentlig kommunikation, og hvordan offentlig kommunikation kan forstås fra borgernes perspektiv.

Karsten Pedersen er cand.mag. i engelsk og datalingvistik og har undervist på SDU, CBS og de sidste godt 20 år på Roskilde Universitet. Han er ph.d. fra CBS (engelsk/tekstanalyse) og forsker især i offentlig kommunikation og kommunikationsteori.

Tilmeldingen til boglanceringen er åben og gratis for alle, og du kan tilmelde dig her. Her kan du også læse mere om boglanceringen.

Du får 30 % rabat på bogen til lanceringen, hvis du ønsker at købe den med hjem.

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page