Boglancering for dig der interesserer dig for offentlig kommunikation

14. juni 2023
Af Anne Nimb

Arbejder du med offentlig kommunikation? Eller har du særlig interesse for emnet? Så har du nu mulighed for at deltage i boglanceringen af 3. udgave af bogen Offentlig kommunikation i teori og praksis af forfatter og forsker Karsten Pedersen.

Du bliver til boglanceringen opdateret på den nyeste forskning i vilkårene for offentlig kommunikation, og hvordan offentlig kommunikation kan forstås fra borgernes perspektiv.

Karsten Pedersen er cand.mag. i engelsk og datalingvistik og har undervist på SDU, CBS og de sidste godt 20 år på Roskilde Universitet. Han er ph.d. fra CBS (engelsk/tekstanalyse) og forsker især i offentlig kommunikation og kommunikationsteori.

Tilmeldingen til boglanceringen er åben og gratis for alle, og du kan tilmelde dig her. Her kan du også læse mere om boglanceringen.

Du får 30 % rabat på bogen til lanceringen, hvis du ønsker at købe den med hjem.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

KS

Fem studerende får KS legat

Fem heldige studerende skal på studieophold eller i praktik med KS legater i Barcelona, Milano, USA og Wien.

Job og karriere

Lær at designe en stærk og effektiv stemme til dit brand

To webinarer lærer dig at designe en stærk brand tone of voice og at bruge brandstemmen bedre i praksis. ”En genkendelig og stærk brandstemme er en lige så vigtig og effektfuld markør i vores overkommunikerede samfund, som jeres visuelle identitet er det,” siger underviseren, Marta Karolina Olsen.

Edit page