KairoS KU søger frivillige med interesse for SoMe og eventplanlægning

Vores mål er at lave faglige og sociale arrangementer til Kommunikation og Sprogs studentermedlemmer, som skal være med til at skabe et fagligt og socialt netværk på tværs af studierne på Søndre Campus.

Den tidligere bestyrelse i KairoS KU stod for arrangementer som Styrk din præsentationsteknik, KairoS Bogklub, Video-content med Natholdets digitale redaktør og Personlig branding. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Bestyrelsen arrangerer nemlig events, som de selv finder interessante og relevante for kommunikation-, sprog og markedsføringsstuderende.

De tidligere bestyrelsesmedlemmer studerede Interkulturelle Markedsstudier, Dansk, Retorik, INF og Sprogpsykologi.

Hvad er fordelene ved en frivillig bestyrelsespost i KairoS KU?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS KU kan du påtage dig lige den rolle, du ønsker - om det er eventkoordinator, SoMe-ansvarlig, tekstforfatter, projektleder eller økonomiansvarlig. Vi tilbyder dig altså en optimering af dine kompetencer, dit CV, samt et nyt netværk af både studerende og spændende profiler fra erhvervslivet. Studenterorganisationen står selv for al markedsføring, SoMe-produktion, samt planlægning og afvikling af events. Der er derfor rig mulighed for at skifte mellem rollerne, så du får afprøvet alle aspekter af at drive en studenterorganisation.

Vi leder efter dig, som:

  • Er studerende på KU

  • Har interesse for kommunikation, sprog og/eller marketing

  • Har lyst til at forbedre dit CV markant med en masse erhvervsrelevante kompetencer

  • Ønsker at sætte dit præg på en ny studenterorganisation

  • Ønsker at være med til at øge kendskabet til KairoS og deltage aktivt i processerne

  • Er eller har lyst til at blive medlem af fagforeningen Kommunikation og Sprog - hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt blive det, og man har 12 måneders gratis medlemskab

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til kairos-ku@kommunikationogsprog.dk eller ring på 3348 8924.

Vi søger frivillige bestyrelsesmedlemmer fra dags dato, så tøv ikke med at sende os en kort ansøgning, så kontakter vi dig.

 

Hvem er KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS KU indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer oprettet af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

KairoS findes på både AU, AAU, SDU, KU, RUC og CBS og blev oprettet i 2018.

Ansøg

Edit page