KairoS CBS søger frivillige med interesse for SoMe og eventplanlægning

Vi har hos KairoS CBS både holdt arrangementer som "Hvad kan jeg blive efter CBS?", Adobe Premiere Pro kursus, Video-content med Natholdets digitale redaktør og virksomhedsbesøg hos mediebureauet GroupM. Vi arrangerer events som vi selv finder interessante som kommunikation- og markedsføringsstuderende, da vi i bestyrelsen selv er en del af vores målgruppe. De nuværende bestyrelsesmedlemmer læser selv på CBS på hhv. Business Language and Culture, Cand.merc.kom og IBC.

Hvad er fordelene ved et frivilligt bestyrelsesarbejde hos KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS CBS kan du påtage dig lige den rolle du ønsker, om det så er eventkoordinator, SoMe-ansvarlig, tekstforfatter, online markedsføring eller en rolle du selv opfinder! Vi tilbyder dig altså en optimering af dine kompetencer og CV samt et nyt netværk af CBS studerende. Vi står selv for al markedsføring, SoMe-produktion og planlægning og afvikling af vores events og der er derfor rig mulighed for at skifte mellem roller, så du får afprøvet alle aspekter af at drive en studenterorganisation!

Hvem er du?

  • Du er studerende på CBS

  • Du har interesse for kommunikation, sprog og/eller markedsføring

  • Du har lyst til at forbedre dit CV markant med en masse erhvervsrelevante kompetencer

  • Du ønsker at være med til at øge kendskabet til KairoS og deltage aktivt i processerne

  • Du er, eller har lyst til at blive, medlem af fagforeningen Kommunikation og Sprog - hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt blive det og man har 12 måneders gratis medlemskab.

Hvem er KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS CBS indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer oprettet af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

KairoS findes på både AU, AAU, SDU, KU, RUC og CBS og blev oprettet i 2018.

Ansøg her

Edit page