/files/assets/big_promo/cameron.png

Freelancer

Der er en jungle af regler at få styr på, når du er selvstændig, så det er vigtigt, at du får ordentlig rådgivning.

Vores jurister og karriererådgivere står klar til at guide og vejlede dig. De er specialiserede inden for din branche. Ud over den personlige rådgivning har vi en række produkter og tilbud målrettet dig som freelancer. Husk at bruge os.

Det kan vi hjælpe med...

Prisfastsættelse

KS råder til som minimum at tage 650 kroner i timen for freelancearbejde i 2020-2021. Læs mere og download vejledninger og skabeloner

Gratis opstartsmøde med revisor

Som medlem af KS kan du få gratis opstartsmøde med en revisor eller advokat, hvor I vender dine behov og spørgsmål omkring det at være selvstændig.

Professionel ansvarsforsikring

En professionel ansvarsforsikring også kaldet en rådgiveransvarsforsikring dækker erstatningskrav, du kan blive mødt med som følge af evt. fejl og mangler i den rådgivning, du har ydet overfor dine kunder. Forsikringen, der tegnes gennem forsikringsselskabet HDI, kan kun tegnes af medlemmer af Kommunikation og Sprog og Translatørforeningen og koster kun 1.008 kroner årligt.

Gratis erhvervskonto

LSB Business for selvstændige og freelancere giver dig, der er medlem af Kommunikation og Sprog mulighed for blandt andet at få en erhvervskonto kvit og frit – så har du allerede sparet over 4500 kr. om året i gebyr.

Pensionsordning

KS har indgået en aftale med PFA, hvor du som freelancer eller selvstændig kan oprette en pensionsordning på samme attraktive vilkår, som hvis du var ansat. Det vil sige, at du sparer op til din alderdom, men også er omfattet af forsikringer, hvis du mister din erhvervsevne, der er penge til dine efterladte, hvis du dør og du får et engangsbeløb ved alvorlige sygdom (kritisk sygdom). Du kan ud over et minimumsbeløb vælge, hvor meget du vil indbetale, og du kan indenfor visse rammer justere forsikringsdækningerne. Kontakt PFA, hvis du vil høre mere om pensionsordningen og/eller vil tegne en sådan. Husk at oplyse, at du er medlem af KS.

Links der hjælper dig videre

Disse hjemmesider hjælper dig med alt fra start af virksomhed, innovation og drift til regnskab og moms.

Edit page