Freelancer

Der en jungle af regler at få styr på, så det er vigtigt, at du får ordentlig rådgivning.


Vores jurister og karriererådgivere står klar til at guide og vejlede dig. De er specialiserede inden for din branche. Ud over den personlige rådgivning har vi en række produkter og tilbud målrettet dig som freelancer. Husk at bruge os.

Gratis opstartsmøde med revisor eller advokat
Som medlem af KS kan du få gratis opstartsmøde med en revisor eller advokat, hvor I vender dine behov og spørgsmål omkring det at være selvstændig.
 

Professionel ansvarsforsikring
Tegn en professionel ansvarsforsikring gennem Tryg for kun 1.008 kroner årligt. Forsikringen er til dig, der er selvstændig eller arbejder freelance.


Erhvervsforsikring
Igennem KS kan du som freelancer eller selvstændig tegne forsikringer på attraktive vilkår. De attraktive vilkår gælder uanset om du har medarbejdere eller ej, og uanset om din virksomhed er stor eller lille. 


Gratis erhvervskonto
LSB Erhvervskonto Business for selvstændige og freelancere giver dig, der er medlem af Kommunikation og Sprog mulighed for blandt andet at få en erhvervskonto kvit og frit – så har du allerede sparet over 4500 kr. pro anno i gebyr. Kontakt din lokale erhervsrådgiver eller book et møde via LSB.

 

Gratis opstartsmøde med erhvervsadvokat
For dig, der har egen virksomhed, eller dig der drømmer om at få en. Opstartsmødet er gratis, og du får rabat ved efterfølgende rådgivning.


Links, der hjælper dig videre
Disse hjemmesider hjælper dig med alt fra start af virksomhed, innovation og drift til regnskab og moms. 

 

Prisfastsættelse
KS råder dig til som minimum at tage 600 kroner i timen for freelancearbejde i 2019-2020.