Privatlivspolitik

De oplysninger, du giver os i forbindelse med dit medlemskab, bliver registreret i vores medlemsdatabase.

Oplysningerne bliver behandlet fortroligt og bruges kun til at kunne rådgive dig, servicere dig bedst muligt og orientere dig om vores aktuelle tilbud. Dine adresseoplysninger bliver løbende opdateret fra CPR-registret.

Vi videregiver kun oplysninger, når lovgivningen siger, vi skal, når overenskomster eller pensions- og forsikringsordninger kræver det, eller hvis det sikrer dig den bedst mulige service.

Vi videregiver oplysninger til offentlige myndigheder, PFA, forsikringsselskaber, NETS (betalingsservice), a-kasser, faglige organisationer og overenskomstparter.

Som medlem accepterer du, at KS kan registrere og behandle dine oplysninger, og at vi sender medlemsinformation til dig.

Du kan selvfølgelig altid se og redigere i dine oplysninger ved at logge ind på Min side eller ved at kontakte os på persondata@kommunikationogsprog.dk


Tilmelding til kurser og arrangementer
Når du tilmelder dig Kommunikation og Sprogs kurser og arrangementer, beder vi dig om at bekræfte dit medlemskab ved at logge ind på sitet. For at logge ind skal du oplyse din e-mail-adresse og et selvvalgt kodeord.


Vi registrerer og bruger oplysningerne om din tilmelding til at håndtere afvikling af arrangementet - for eksempel til bekræftelse af din tilmelding - og på længere sigt til at tilpasse vores udbud af arrangementer.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt. I enkelte tilfælde giver vi din e-mailadresse videre til vores oplægsholder i forbindelse med afholdelse af webinarer. Vores oplægsholder behandler naturligvis e-mailadresserne fortroligt.


Tilmelding til nyhedsbreve
Når du melder dig ind i KS, bliver du tilmeldt vores ugentlige nyhedsbrev og arrangementsnyhedsbrev.


Vi bruger Mailchimp, når vi udsender nyhedsbreve. Vi har databehandleraftale med Mailchimp, og vi behandler naturligvis dine informationer sikkert. Mailchimp videregiver ikke oplysninger til tredjepart. Du kan framelde dig nyhedsbrevslisterne i bunden af nyhedsbrevene.

Derudover sender vi også fagforeningsrelevante mails direkte fra vores system. Du kan altid henvende dig til KS, hvis du ønsker at blive slettet fra alle vores maillister.


Edit page