/files/assets/big_promo/i-haven-med-plaeneklipper-og-m.png

Bliv forsikret gennem KS

Som medlem af Kommunikation og Sprog kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg forsikring (Medlemsbutikken).

Forsikringerne tegnes i Tryg, men det er vores forsikringsrådgivere, der rådgiver dig og hjælper med at tilpasse forsikringerne, så de svarer til dine behov.

Forsikringer til selvstændige og freelancere

Andre forsikringer

PFA Helbredssikring – din og familiens vej til hurtig behandling Som medlem af Kommunikation og Sprog har du mulighed for at få en billig helbredssikring - ikke kun til dig, men til hele din familie. Med en PFA Helbredssikring får du en sundhedsforsikring, som sikrer dig hurtig behandling på hospitaler, klinikker eller hos en speciallæge. Din helbredssikring kan hjælpe dig med alt fra kiropraktor til psykolog, fra operation til genoptræning. Dine børn mellem 1 og 21 år er automatisk dækket af din helbredssikring. De har altså de samme gode muligheder for undersøgelse og behandling, som du selv har. Du kan også tegne Helbredssikringen til din ægtefælle/partner. Hvis du har spørgsmål til forsikringen, er du altid velkommen til at kontakte PFA Sundhedscenter på 7080 7870. Vær opmærksom på, at hvis du er ansat i en kommune eller en region, og din pension bliver anvist til PFA, vil du allerede have en helbredssikring som en del af din pensionsordning. Helbredssikring Modul, hedder den og omfatter blandt andet kiropraktor og psykolog.

Som medlem kan du købe en lønsikring gennem Topdanmark. Sikrer helt op til 90 % af din nuværende løn Dækker både lønmodtagere og selvstændige Få udbetalt op til 40.000 kr./md. før skat - alt efter din nuværende løn Nye fordele: Lavere pris og bedre dækning. Vær sikret i en lang udbetalingsperiode og slip for at betale for lønsikringen, mens du er ledig.Spørgsmål Kontakt Topdanmark for mere information på telefon 4474 3550.

Edit page