25. februar 2020

Vil du starte dit arbejdsliv i en kommune?

/files/assets/news/karriereveje.JPG

Ny hjemmeside giver dig input om karrieremuligheder i kommunerne, blandt andet kan du se og høre videofilm og podcast med akademikere og andre med kendskab til at arbejde i en kommune.

KS deltager i et OK18 projekt om karriereveje og muligheder, når man starter sit arbejdsliv med et kommunalt job. Målgruppen er kandidatstuderende og nyuddannede, og formålet er, at de skal få øjnene op for alle de muligheder der er i kommunale jobs, og at kommunale jobs også åbner op for fede job i det private.

KS deltager i karrieredagene i Aalborg. Aarhus, Odense og København og når vi møder de studerende her, er fokus på alt det man kan bruge et kommunalt job til.

Vi fået lavet en hjemmeside

Tjek den ud, for her findes små videofilm og podcast med akademikere, der har deres første job i en kommune, har haft deres første job i en kommune, en kommunal chef, en der arbejder med jobmarkedet i Region Syddanmark med mere.
Her får du få alle mulige input, for eksempel om sammenhæng mellem studie og job, om kompetencer og praksis, om indflydelse på eget job, om praksiserfaring, tværfaglighed, at arbejde for fælles mål, karrieremuligheder, ledelsen i kommunale job og mange andre interessante vinkler.

Edit page