10. april 2019

Trends 2019

/files/assets/news/oleg-laptev-546607-unsplash.jpg

Tilliden er væk. Det danske samfund og dets vigtigste institutioner befinder sig i et moralsk kollaps. Kom og bliv opdateret på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger og på, hvordan du udnytter fremtiden til din og din organisations fordel i 2019.

Tag med til trendseminar 25. april hos Kommunikation og Sprog, og bliv klogere på de nyeste trends og på, hvordan de kan bruges til at skabe værdi i din organisation.

Få Kforums chefredaktør Timme Bisgaard Munks helikopterperspektiv på de mest centrale megatrends, muligheder og risici inden for kommunikation, marketing, teknologi og samfund.

Hør om ”Den forsvundne tillid” og ”Institutionernes moralske kollaps,” om brandstand og fromhedsopvisning. Og om Big Tech, der er blevet The New Big Tobacco: The Techlash er blevet til tech-trashing, kritikken og vreden mod de store internetgiganter har nået nye højder.

Det bliver er formiddag, der når særdeles vidt omkring med en Timme Bisgaard Munk i topform.

Stikord til formiddagen:

The Startup Way, DIY-kampagner, fremtiden for #MeToo too-bevægelsen, AI & etik, Mod Zero UI, Disruption of distribution, Platformitization & Everything-As-a-Service, Shockvertising 2.0 post-Benetton og Sex-Care som The New Self-Care.

Adresse:

Kommunikation og Sprog

Hauser Plads 20, 3. sal

1127 København K

Arrangementsdato:

Torsdag, den 25. april 2019 - 9:00 til 11:00

Pris for medlemmer: Gratis for medlemmer af KS

Tilmeldingsfrist:

Onsdag, 24. april 2019 - 15:00

Edit page