30. september 2020

Tilmeld dig til livestream af KS-dagen 2020

/files/assets/news/pexels-karolina-grabowska-4491461-credits.jpg

KS-dagene i Aarhus og København er aflyst, men vi gennemfører alligevel programmet, så I kan få det hele med, og vi livestreamer hele dagen den 6. oktober. Vi følger samme program, åbner op for interaktion, dialog og fylder hele dagen med oplæg, opgaver og samarbejde.

Vi er rigtig kede af at måtte aflyse de fysiske KS-dage. De plejer, også for os i sekretariatet, at være et af årets faglige højdepunkter. Både i form af gode input fra oplægsholdere, men også som en mulighed for os i Kommunikation og Sprog til at mødes og sparre med jer som medlemmer.

Vi har investeret alle ressourcer i, at vores livestream af dagen den 6. oktober beholder en masse af de elementer, der karakteriserer KS-dagen. Vi følger derfor samme program, åbner op for interaktion og dialog, og fylder hele dagen med oplæg, opgaver og samarbejde.

Hvis du ikke kan se med på dagen, er det ikke et problem – med din tilmelding vil du både kunne se hele liveoptagelsen, når det passer dig, og du vil også efterfølgende få sendt links til gennemproducerede videoer af dagens oplæg.

Du kan se det færdige program, tilmelde dig og læse mere her.

Edit page