9. marts 2020

Tid til at kigge på din pensionsordning i PFA?

/files/assets/news/pension-credits.jpg

Mange KS’ere har deres pensionsordning i PFA. Og for dig er det måske tid til at kigge på din pensionsordning. Se i hvert fald dette webinar.

Det er det, fordi KS’ Hovedbestyrelse har besluttet at ændre standardprofilen i pensionsordningen i PFA. Det har betydning for nye medlemmer i ordningen. Der sker således ikke ændringer for dig, som allerede er i ordningen, men måske skal du også ændre profilen.

Ændringen handler om balancen mellem risiko og forventet afkast og betyder en højere risiko, men dermed også forventet højere afkast. Baggrunden for ændringen er de aktuelle markedsforhold og det lavrentemiljø, som man forventer fortsætter.

Spørgsmålet er, om du (også) vil ændre profilen i din pensionsordning, så du har større risiko, men også kan forvente et højere afkast? Konkret handler det om, hvorvidt du skal vælge en højere risikoprofil i investeringerne, og om du skal fravælge den såkaldte udbetalingssikring.

For at hjælpe dig med dette valg, afholder PFA et webinar, som vi vil anbefale dig at deltage i.

På webinaret forklarer forbrugerøkonom Carsten Holdum om udbetalingssikring og om afkast og risiko samt de værktøjer, som PFA stiller til rådighed, når du skal vælge profil. Og det er et vigtigt valg. For den risiko du er villig til at tage med din opsparing til pensionen, kan få betydning for, hvor mange penge du har at leve for som pensionist. Derfor skal forholdet mellem risiko og afkast være det helt rigtige for dig.

Tilmelding
Webinaret afholdes den 19. marts 2020 kl. 17.00.

Du bedes senest den 18. marts tilmelde dig her

Hvis du tilmelder dig dette webinar vil du dagen forinden modtage et link, som du skal bruge for at få adgang til webinaret.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Lisa Norstrøm på lmn@pfa.dk

Hvis du har pension et andet sted end PFA
Det kan være, at du har din pensionsordning i en anden pensionskasse end PFA. Så kan du sagtens alligevel deltage i webinaret og blive klogere. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være individuelle forskelle i forhold til lige netop din pensionsordning.

Edit page