5. januar 2021

Start det nye år med at give din løn et servicetjek

/files/assets/news/lonberegner-credits.jpg

Her i starten af et nyt år er der sikkert mange ting, som det kan være en god idé at overveje. Én af dem er din løn. Og det er et af de emner, som KS kan hjælpe dig med – og nu med helt nye tal i Lønberegneren på hjemmesiden. 

Mens de fleste af os gik på juleferie. blev Lønberegneren på kommunikationogsprog.dk opdateret med resultaterne af den spørgeskemaundersøgelse, som blev udsendt i efteråret 2020. Tallene i Lønberegneren baserer sig dermed på KS’ernes lønninger i september 2020.

Er du privatansat finder du nu også endnu mere specifikke, brancheopdelte tal. Ud over de allerede eksisterende 21 brancher, er der nu tre yderligere: Kultur & fritid, Film & TV og Transport.

I Lønberegneren finder du ikke bare tal for løn. Du finder også oversigt over, hvilke personalegoder, KS’erne typisk har, og du kan fremskrive lønningerne med de forventede løn- og prisstigninger for 2021. 

Når du har set, hvor lønningerne ligger i sammenlignelige stillinger, kan det sagtens være, at du har brug for nærmere sparring og rådgivning eller måske har nogle spørgsmål. Dét sidder vi også klar til at hjælpe dig med. Book meget gerne en lønvejledning via hjemmesiden. Det gør over 700 KS’ere hvert år.

Vi holder også webinarer om lønforhandling. Det næste afholder vi den 4. marts. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

LØNmagasinet med løntabeller, oversigter over, hvad der er normalt med hensyn til feriefridage, fridage med løn og meget andet, er også på trapperne. Vi regner med, at det ligger klar på hjemmesiden i slutningen af januar. 

Alle dem, som svarede på spørgeskemaet til lønstatistikken, får det tilsendt pr. mail, så snart det er klart.

Edit page