7. januar 2020

Start det nye år med at give din løn et servicetjek

/files/assets/news/lonberegner-lille-credits.jpg

Her i starten af et nyt år, er der sikkert mange ting, som det kan være en god idé at overveje. Én af de ting, er din løn. Og det er et af de emner, som KS kan hjælpe dig med – og nu med helt nye tal i Lønberegneren på kommunikationogsprog.dk

Mens de fleste af os gik på juleferie blev Lønberegneren opdateret med resultaterne af den spørgeskemaundersøgelse, som blev udsendt i efteråret 2019. Tallene i Lønberegneren baserer sig dermed på KS’ernes lønninger i september 2019.

I Lønberegneren finder du ikke bare tal for løn. Du finder også oversigt over, hvilke personalegoder, som KS’erne typisk har, og du kan fremskrive lønningerne med de forventede løn- og prisstigninger for 2020.

Lønberegneren er en uundværlig del af din forberedelse til lønforhandlingen. Hvordan to af dem, som svarede på spørgeskemaet og vandt et af Supergavekortene på 1.000 kr., bruger Lønberegneren, kan du læse om her.

Når du har set, hvor lønningerne ligger i sammenlignelige stillinger, kan det sagtens være, at du har brug for nærmere sparring og rådgivning eller måske har nogle spørgsmål. Dét sidder vi også klar til at hjælpe dig med. Book meget gerne en lønvejledning via hjemmesiden.

LØNmagasinet med løntabeller, oversigter over, hvad der er normalt med hensyn til feriefridage, fridage med løn og meget andet, er også på trapperne. Vi regner med, at det ligger klar på hjemmesiden i løbet af januar. Og alle dem, som svarede på spørgeskemaet til lønstatistikken, får det tilsendt pr. mail, så snart det er klart.

Edit page