13. marts 2019

Spis og få indflydelse med KS i Kolding

/files/assets/news/hermes-rivera-258743-unsplash.jpg

På onsdag i næste uge har du mulighed for at udvide dit professionelle netværk og få en hyggelig aften med god mad og drikke i socialt lag med dine fagfæller. Kom til netværksmiddag med KS i Kolding.

Skynd dig at tilmelde dig denne aften. Det bliver ikke kedeligt.

På selve aftenen vil vi have nogle netværkslege parat, så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Hvis du har en god idé til et arrangement i dit nærområde, så kom endelig frem med idéen, så vi kan arbejde videre med at gøre den til virkelighed.

Hvis du har lyst til at være med til at gøre idéer til virkelighed, prøver vi denne aften at danne en lokal netværksgruppe, som vil modtage al den hjælp og støtte, som der er brug for fra Regionsbestyrelsen i Sydjylland og sekretariatet i Forbundet.

Formand for Kommunikation & Sprog Per Lindegaard Hjorth deltager i aftenens arrangement og vil fortælle lidt om, hvad der sker i Forbundet i øjeblikket.

”Jeg glæder mig meget til at være med i Kolding. Det er uhyre vigtigt for en fagforening som Kommunikation og Sprog med gode lokale netværksgrupper, siger Per Lindegaard Hjorth og fortsætter:

”Det er vigtigt med en lokal aktivitetsgruppe, da I som medlemmer på den måde vil få flere KS-arrangementer i lokalområdet og dermed tæt på jer. Derfor må du gerne tænke over, hvilke arrangementer, som du kunne tænke dig i dit lokalområde, og overvej om du vil være med i netværksgruppe,” siger Per Lindegaard Hjorth og tilføjer:

"Vi ses!"


Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jonas Thomsen på:

Mail: nijderwladehoeven@live.dk

Mobil: 29807831

Adresse:

Den gamle nationalbank ('House of Innovation')

Jernbanegade 27

6000, Kolding

Arrangementsdato:

Onsdag, 20. marts 2019 - 18:00 til 20:30

Tilmeldingsfrist:

Mandag, 18. marts 2019 - 15:00

Her kan du tilmelde dig.

Edit page