20. oktober 2020

Snart er det sidste chance for at deltage i KS’ Lønstatistik 2020

/files/assets/news/lon-0-credits.jpg

Gør som KS-medlem Ditte. Svar på lønstatistikken, så vi får det rigtige billede af KS’ernes løn.

Da Ditte for nylig fik nyt job som kommunikationskonsulent, skulle hun forhandle sin løn, ligesom alle andre gør.
”Jeg brugte KS’ lønstatistik til at finde ud af, hvilket niveau jeg skulle gå efter med min uddannelse, anciennitet og den type job jeg skulle ansættes i. Med lønberegneren på nettet kan man nemlig gå ind og finde de oplysninger, der passer til en, så det gjorde jeg selvfølgelig. Det fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at så mange som muligt svarer for at sådan en statistik er retvisende. Det skal jo være det rigtige gennemsnit, når det skal bruges i en lønforhandling, så jeg håber også, at der er mange med min profil der svarer,” siger Ditte, som også har tænkt sig at bruge statistikken når hun skal forhandle løn på jobbet i fremtiden.
Ditte er en af vinderne af et Supergavekort.

I næste uge er sidste frist for at få din besvarelse med, så KS kan lave den bedste lønstatistik for kommunikation, sprog og marketing.
Det er samtidig sidste chance for at være én af de to vindere af et supergavekort til en værdi á 1.000 kroner stykket.  Det tager kun cirka 5 minutter.
Du er med i trækningen, hvis du svarer på dette års lønspørgeskema, som du allerede har modtaget pr mail, senest den 27. oktober 2020

Din besvarelse behandles fortroligt.
Vinderne får direkte besked. 
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af spørgeskemaet eller lønstatistikken i øvrigt, så skriv en mail til lonstatistik@kommunikationogsprog.dk.

Vær opmærksom på, at KS i den kommende tid afholder to webinarer om lønforhandling

Lønforhandling kan læres 2. november

Lønforhandling kan læres 9. november

Edit page