24. november 2020

Skriv en original tekst, når du er idéforladt

/files/assets/news/frank-vessia-credits.jpg

På to workshops i december kan du træne din evne til at arbejde med fri idégenerering/association og kreativitet, når du skal skrive en tekst. 

Kurset der blev til tre webinarer. I sidste uge afholdt KS det første af tre webinarer, hvor vi introducerede to tilgange til idéudvikling – møntet på de dage, hvor du skal producere tekster og ikke føler dig i det kreative hjørne.

I starten af december følger vi op med to yderligere webinarer, hvor vi bruger halvanden time på at dykke ned i hver af de to tilgange. Du kan godt deltage i de kommende webinarer uden at have fået introduktionen med.
2. december øver vi os på at tænke ud af boksen. 

Selvom du har det bedst inde i boksen, vil vi med webinaret træne dig i at til at se, hvordan der ser ud udenfor. Vi gennemgår forskellige kreativitetsøvelser, der skal sende dig ud i et stoffrit LSD-trip af overraskende indfald. Og når kurven er fuld af finurlige påfund, arbejder vi med, hvordan man omsætter de skæve størrelser til konkrete tekster om alt fra affaldssortering til åbningstider.

Læs mere og tilmeld dig

8. december er allokeret til at blive inde i boksen. Det er både for dig, der har det bedst ude af boksen, men er nysgerrig på, hvad der gemmer sig indeni. Og til dig der snildt kan finde plads til endnu et sæt redskaber til din velorganiserede og velordnede værktøjskasse.
Vi gennemgår forskellige kreativitetsøvelser, der ved hjælp af bevidsthedsbondage tvinger dig til at se nye mønstre og sammenhænge. Og når første kuld af idéer foreligger i snorlige rækker, arbejder vi med, hvordan man kombinerer de kære små til fuldvoksne argumenter eller narrativer.

Læs mere og tilmeld dig

Edit page