6. oktober 2020

Se hele KS-Dagen hjemme hos dig selv

/files/assets/news/ksdagen-2-credits.jpg

KS-Dagen blev på grund af corona afviklet som livestream  i denne uge. Alle KS-medlemmer kan nu se hele dagen på deres pc, når det passer dem.

Coronasituationen har i år betydet, at det ikke ville være forsvarligt at afholde KS-dagene i København og Aarhus sådan som vi plejer at gøre, det vil sige hyggelige og interessante dage, hvor KS-medlemmerne har været sammen om både faglige oplæg og de netværksmuligheder sådan en dag byder på.

’Livestream-løsningen i år har været en form for nødløsning, for vi ville selvfølgelig meget hellere have mødt jer alle sammen fysisk. Men når det er sagt, så vil jeg også sige, at livestream har sine gode sider. En af de bedste er, at alle medlemmer har mulighed for at følge med, uanset hvor i landet de befinder sig. I løbet af dagen, hvor vi afviklede dagen som livestream fra København, var der hele tiden mindst 100 KS-medlemmer, der fulgte med og på den måde har mange flere medlemmer kunnet få glæde af det, og det er rigtig positivt,’ siger KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

Man kunne følge med i livestreamen via en særlig facebook-gruppe, som kun KS-medlemmer kan blive medlemmer af. Gruppen findes stadig og hele dagen med alle oplæg ligger fortsat i gruppen, så hvis du ikke har fået meldt dig til, kan du gøre det nu. Der er minuttal på indslagene, så du ikke behøver at lytte det hele igennem, men kan vælge dem du er mest interesserede i at høre.
Meld dig i gruppen her

Edit page