27. februar 2019

Sådan kan din organisation bruge FNs verdensmål

Netværk KS-Storkøbenhavn inviterer til workshop, hvor man kan få inspiration til at udvælge og forankre nogle af de 17 verdensmål i sin organisation.

I mange virksomheder vil der i den kommende tid være fokus på, hvordan FNs 17 verdensmål kan blive en del af virksomhedens aktiviteter og kommunikation. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du kan forankre verdensmålene i din organisation, er der hjælp på vej. Netværk KS-Storkøbenhavn, som er et netværk af frivillige i KS inviterer medlemmerne til en workshop med inspiration til at udvælge og forankre nogle af de 17 verdensmål, samt fokusere på, hvordan arbejdet integreres i den interne og eksterne kommunikation.
Mikkel Friis-Thomsen, Kommunikationsdirektør i PFA, og Mette Vadstrup, Corporate Responsibility Manager i PFA inddrager os i deres arbejde med fem udvalgte verdensmål, og deler ud af deres erfaringer.

På mødet får du:
•Indsigt i, hvordan PFA har arbejdet med at finde fem relevante verdensmål, der relaterer sig til PFA’s kerneforretning
•Idéer til, hvordan verdensmålene kan omsættes i din organisation
•Workshop-session, hvor vi sætter fokus på din organisations muligheder
•Gode råd til at forankre verdensmålene i aktiviteter og kommunikation til kunder og medarbejdere

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Per Lindegaard Hjorth (plh@kommunikationogsprog.dk).

Arrangementet finder sted hos PFA, Sundkrogsgade 9, 4.sal, Købenavn Ø, torsdag, 14. marts 2019 - 17:00 til 19:00
Du kan tilmelde dig her

Edit page