12. oktober 2022

Sådan får du mere i løn

/files/assets/lonstat-1665572698.jpg
Foto Unsplash

"Jeg håber, at der er mange med min profil der svarer, for det er vigtigt at så mange som muligt svarer for at sådan en statistik er retvisende", siger KS’eren Ditte, som altid bruger KS lønstatistik, når hun skal forhandle løn. Du kan stadig nå at svare, hvis du ikke allerede har gjort det.

Da Ditte fik nyt job som kommunikationskonsulent, skulle hun forhandle sin løn, ligesom alle andre gør.

”Jeg brugte KS’ lønstatistik til at finde ud af, hvilket niveau jeg skulle gå efter med min uddannelse, anciennitet og den type job, jeg skulle ansættes i. Med lønberegneren på nettet kan man nemlig gå ind og finde de oplysninger, der passer til en, så det gjorde jeg selvfølgelig. Det fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at så mange som muligt svarer for at sådan en statistik er retvisende. Så jeg håber også, at der er mange med min profil der svarer,” siger Ditte, som helt sikkert også vil bruge statistikken når hun skal forhandle løn på jobbet i fremtiden.

Vi har sendt en mail til dig, der er i job, med link til årets spørgeskema til lønstatistikken. Vi håber, at du vil svare. Skulle du ikke have modtaget mailen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at maile til lonstatistik@kommunikationogsprog.dk.

Svarer du, deltager du i lodtrækningen om fire SuperGavekort á 1.000 kr. og ét gavekort á 2.000 kr.

Din besvarelse behandles naturligvis fortroligt og alle vindere af SuperGavekort får direkte besked.

Sidste frist for besvarelse er onsdag den 26. oktober.

KS klæder dig ikke bare på til lønforhandlingen med lønstatistikken. Vi holder også løbende lønforhandlingskurser:

Vil du også gerne have mere i løn?

Webinar onsdag d. 2 November 2022 kl. 17-18

Webinar onsdag den 7. december 2022 kl. 17-18

Edit page