4. marts 2020

Sådan bliver du chefens uundværlige højre hånd

/files/assets/news/sparringspartner-credits.jpeg

En dygtig sparringspartner for chefen er både med til at udvikle chefen og virksomheden. Hos KS kan du lære, hvordan du kan blive chefens uundværlige højre hånd, så chefen spørger dig til råds, når tvivlen er størst. Og din chef vil elske dig for det.

Hvis du gerne vil udvikle dig fra at være fagperson til at være en dygtig rådgiver for din chef. Hvis du gerne vil blive rigtig dygtig til at stille spørgsmål og til at facilitere en dialog, og hvis du har mod til at blive i problemstillingerne og spørge ind fra flere sider. Så vil din chef elske dig, for så er du med til at udvikle ham eller hende og du er med til at udvikle virksomheden.

Blandt andet disse ting kan du nu lære på et nyt kursus i KS.

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i 12 år været direktør i både Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ansvarlig for kommunikation, hvor kommunikationschefen refererede til Allan i NIRAS. I dag driver og ejer han Cambiamento, hvor han er ledelsesrådgiver i strategisk positionering og kommunikation – han underviser blandt andet i udvikling af akademikeres rådgiverkompetencer. Allan er desuden fast klummeskribent på Berlingske, hvor han skriver om ledelse.

På kurset kommer du til at arbejde med, hvilke roller du som ledelsesrådgiver skal kunne håndtere. Du skal for eksempel kunne arbejde som facilitator, hvor du forstår at lytte og spørge ind til chefens tanker, så vedkommende selv får bedre styr på sine tanker og holdninger. Og du skal i nogle sammenhænge påtage dig rollen som analytiker eller ekspert, hvor du hurtigt er i stand til at afdække en problemstilling og give chefen præcise og erfaringsbaserede råd.

Vi kommer også rundt om, hvad det kræver af strategi- og organisationsforståelse at håndtere den ledelsesmæssige sparring, når vi på kurset træner dine rådgiverkompetencer ud fra virkelighedsnære cases.

Kurset foregår i KS’ lokaler på Hauser Plads tirsdag den 17. marts klokken 10:00 til 15:00

Pris for medlemmer 295 kr.

Tilmeldingsfrist er tirsdag den 10. marts 2020 - 12:00

Tilmeld dig her

Edit page