6. juni 2018

Rolig nu - robotterne vipper dig ikke af pinden

Data og automatisering bliver i stigende grad udråbt til at overtage kommunikationsfaget. To eksperter råder i det nye nummer af KOM magasinet K-folk til at sætte sig for bordenden og tilføre løsningerne kontekst, nysgerrighed og kritisk tænkning. Den ene af dem kan du møde til KS' debat lørdag formiddag i Allinge.

Folkemødet i Allinge på Bornholm er godt i gang.
KS er vært for et debatmøde som vi har kaldt 'Robotterne påvirker arbejdsglæden - men hvordan?' der foregår i Akademikernes Hus, K6, Kirkegade 4 med indgang via Østergade, lørdag den 16. juni kl. 11.30 til 12.30.

Vi har samlet et panel af mennesker, der arbejder med, mener noget om, forsker i, eller selv har erfaringer med hvordan det påvirker arbejdsglæden, når teknologi kan overtage nogle af de opgaver som mennesker før løste.

KS-formand Per Lindegaard Hjorth deltager i panelet med sin erfaring i forhold til, hvordan oversættelsesområdet er mere eller mindre er overtaget af maskiner. De andre deltagere er CEO Anders Hvid fra DareDisrupt, Hanne Shapiro, der er innovationschef på Teknologisk Institut, marketing and communications director Anna Ebbesen fra ReD Associates og moderator er digital chef Randi Hovmann fra Operate.

I de nye nummer af KOM magasinet har vi også sat fokus på 'Det nye arbejdsmarked' og her kan du blandt andet få råd fra to eksperter, som råder k-folk til at sætte sig for bordenden og ikke lade sig vippe af pinden af robotterne. Den ene af eksperterne er Anders Hvid fra DareDisrupt, som også er i panelet tild ebatten på Folkemødet. Du kan læse artiklen 'Rolig nu - robotterne vipper dig ikke af pinden' her.

I løbet af Folkemødet kan du møde KS-formand Per Lindegaard Hjorth i to andre debatter:
Kan delpension sikre det gode liv i den 3. alder?
Lørdag den 16. juni kl. 14.30 til 15.15 i  PFA’s telt, G2 ydermolen v/ Allinge Havn
Gå ned i tid og supplér lønnen med pension. Delpension er attraktivt, men kræver bedre vilkår.
Deltagere: Fini Beilin, direktør, Dansk Arbejdsgiverforening, Michael Teit Nielsen, vicedirektør, Ældre Sagen, Per Lindegaard Hjorth, forbundsformand, Forbundet Kommunikation og Sprog, Allan Polack, Group CEO, PFA. Moderator: Nynne Bjerre Christensen, journalist, Moderator.dk

Skal vi ha’ en #jegerstressramt bevægelse før problemet tages alvorligt?
Torsdag den 14. juni kl. 14.30 til 15.30 i Akademikernes Hus, Kirkegade 4 med indgang via Østergade
Flere og flere stressramte, og alligevel er det så som så med politisk handling på området. Hvad der skal til for at problemet tages alvorligt?
Deltagere: Malene Friis Andersen, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Povl-Christian Jensen, Dansk Arbejdsgiverforening, Kasper Tingkær, Depressionsforeningen, Tine Segel, formand for Bibliotekarforbundet, Sara Vergo fra DJØF og KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

Edit page