21. oktober 2020

Nyt KS-netværk for medlemmer på barsel

/files/assets/news/maiken-og-anna-0.JPG

Er du på barsel og kunne du godt trænge til at tale med andre om noget andet end babyer? Så har du nu mulighed for at deltage i et nyt netværk for KS-medlemmer på barsel i KS Region Midt.

Når man er på barsel, kan det ind imellem godt blive temmelig trættende, at alting kommer til at handle om babyer, både ens egen og familiens og vennernes. Der er nemlig en tendens til, at alle taler om babyer med en der er på barsel.
Det kom tre medlemmer af KS’ Hovedbestyrelse til at tale om for nyligt. Alle tre var på det tidspunkt gravide. Maiken Møller Balslev fra Aarhus og Lill Christensen og Christina Hjorthøj fra Aalborg. Og de blev enige om at undersøge mulighederne for at starte et Barselsnetværk i KS.
Siden da har både Maiken og Lill født, og to lokale netværk, et i Aarhus og et i Aalborg er nu en realitet. Der er også sat dato på de første netværksmøder. Både i Aarhus og i Aalborg bliver det den 3. december kl. 11.30 og babyer er naturligvis velkommen, hvad enten det er sammen med mor eller far der skal netværkes, ligesom gravide også er velkomne.
”Når man er på barsel, er det fint nok at være med i en mødregruppe, men vi tænkte, at det også kunne være rart at netværke med andre med samme faglige referencer, og samtidig med plads til baby. Ideen er, at det skal være et uformelt netværk, hvor de mennesker der mødes, selv er med til at præge, hvad der kommer til at ske, og hvad de gerne vil have ud af det. Vi forestiller os, at det for eksempel kunne være faglige opdateringer, nye tendenser i branchen, men også noget praktisk relevant som, hvordan man kommer godt tilbage på jobbet efter barsel, men det er som sagt meget åbent. Vi har fået lovning på, at vi kan trække på konsulenterne i KS, hvis det er relevant,” siger Maiken Møller.
I sagens natur kommer der til at være noget løbende udskiftning af medlemmerne af netværkene – barsler varer jo ikke evigt og møderne vil desuden blive holdt i almindelig arbejdstid.
Hvis du er interesseret i at være med, kan du læse mere og tilmelde dig i kalenderen her.

Edit page