10. november 2020

Ny webinar-serie: Fyr op under idekedlen

/files/assets/news/frank-vessia-credits.jpg

I den kommende tid kan du som KS-medlem følge tre webinarer, som giver dig nye metoder til at arbejde med idegenerering.

Er du tom for idéer, når den daglige facebookopdatering eller det månedlige nyhedsbrev skal skrives? Forventes det, at du producerer originalt indhold på kommando? 
Hvis du kender situationerne, behøver du ikke at låse dig selv fast i dem. Du kan gribe til to overordnede metoder, der kan sætte de kreative væsker i bevægelse: fri idégenerering og idégenerering ved hjælp af benspænd.

Det er alle medlemmer af KS, der kan følge disse webinarer, uanset hvor I bor. Hvis der er en fordel ved coronasituationen er det nemlig, at KS har omlagt alle arrangementer til webinarer og det gode ved det er, at det betyder, at alle kan være med. Når verden igen vender tilbage til normale tilstande, genoptager vi selvfølgelig de fysiske arrangementer, for vi glæder os til at se jer 'rigtigt' igen.

Hver af de metoder, I kommer til at høre om på de tre webinarer, kræver sin egen forberedelses- og bearbejdningsproces og det er det mindset, vi gerne vil give dig.  Underviser er Sofie Kristiansen, der er ekstern lektor i retorik på Københavns Universitet. Her underviser Sofie blandt andet i begreber for systematisk idégenerering.  
Kurset er tilrettelagt efter retorikkens dogme om, at kreativitet er et sæt af redskaber, man skal lære at bruge.
Kurset giver dig et overblik over måder at idégenere på. Det første webinar lærer dig at skrive en original tekst, når du er idéforladt. På de opfølgende webinarer får du mulighed for at dykke længere ned i de to tilgange: Fri idégenerering og Idégenerering.
Webinar 1 – Fyr op under idekedlerne finder sted 20. november fra 15.30 til 16.30.
Webinar 2 - Fri idégenerering foregår 3. december.
Webinar 3 – Idégenerering ved hjælp af benspænd foregår 8. december.

Alle webinarer vil være tilgængelige i KS’ webinar-arkiv for medlemmer en uge efter afholdelse.
Tilmeld dig her

Sådan følger du et webinar
Som deltager ser du webinaret på computer, smartphone eller tablet. Du møder altså ikke fysisk op hos KS, men ser i stedet en direkte video, hvor det passer dig. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret over chat eller e-mail.

Edit page