10. januar 2018

Ny service fra KS kommer på SMS

Når du er tilmeldt et KS-arrangement, får du fremover en reminder på SMS 48 timer før.

Som KS-medlem får du fremover en SMS fra os, når du er tilmeldt et arrangement. Du får tilsendt SMS’en 48 timer før det arrangement, som du er tilmeldt, starter. I beskeden fra os kan du læse, hvilket arrangement du er tilmeldt, og du får muligheden for at framelde dig arrangementet, hvis du alligevel ikke har mulighed for at dukke op.

’Vi vil gerne yde medlemmerne den service, at de bliver mindet om, at de er tilmeldt et arrangement. Men vi gør det også af andre grunde. Vi oplever nemlig, at medlemmer af og til ikke dukker op, selvom de er tilmeldt et arrangement. Eftersom der ofte er venteliste til vores arrangementer, vil vi kunne glæde de medlemmer, der står på den, med en ledig plads, hvis vi ved, hvor mange der ikke dukker op. Derfor er reminderen og frameldingen vigtig, ikke bare for KS, men også for alle de medlemmer, der står på venteliste,’ siger KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

Du skal ikke gøre noget for at få SMS-beskeder, hvis vi har dit mobilnummer. De fleste af vores medlemmer skal intet foretage sig for at få SMS-beskeder. Da du meldte dig ind i KS, oplyste du dit mobilnummer, og det er dette telefonnummer, vi bruger til at sende dig en SMS. Skulle du få nyt nummer, kan du altid ændre det via vores hjemmeside inde på ”Min Side”.

Hvis du ikke får nogen SMS-beskeder fra os, så er det, fordi vi ikke har dit mobilnummer. Du kan via vores hjemmeside, på ”Min Side”, tilføje dit mobilnummer, hvorefter vi kan begynde at sende SMS-beskeder til dig.

Du vil stadigvæk også modtage en e-mail fra os med information om det arrangement, du er tilmeldt, og muligheden for at framelde dig arrangementet. Den mail får du en uge før arrangementet.

Edit page