29. august 2018

Ny lønberegner til alle KS'ere

KS’ nye lønberegner er gået i luften. Et nyt design gør den mere overskuelig og brugervenlig. Og vi har tilknyttet en lydfil, der guider dig sikkert gennem lønberegneren. Husk at lønberegneren er for alle, hvad enten du er privatansat, offentligt ansat eller studerende med studiejob.

Du sidder og er i gang med at forberede dig til din kommende lønforhandling. Men hvad skal du egentlig have i løn? Og hvilke andre løngoder kan du spille ind med til lønforhandlingen?

KS er klar med en ny lønberegner, som kan bruges af både privatansatte, studerende med studiejob og offentligt ansatte. Se den her.

Lønberegneren baserer sig på KS’ lønstatistikker, og det er første gang de forskellige statistikker er samlet. Designet har fået et løft, hvor fokus har været at gøre den mere overskuelig og brugervenlig. Vi har tilknyttet en lydfil, der guider dig sikkert gennem lønberegneren.

Løn og personalegoder hænger uløseligt sammen og derfor er det også muligt for privatansatte og studerende i studiejob at se, hvilke personalegoder andre har i deres job.
Så næste gang du skal til lønforhandling så start med at besøge lønberegneren, hvor du selv kan finde frem til, hvad du bør gå efter til forhandlingen. Du kan sende resultatet til dig selv på mail eller printe det. Du kan også sende det til os, hvis du ønsker en samtale om, hvilken strategi du bør anlægge ved forhandlingen.

Edit page