12. juni 2018

Ny eller erfaren leder? Styrk dine kompetencer i KS’ Ledermentorprogram

Som KS-medlem kan du deltage i KS’ Ledermentorprogram. Erfarne ledere kan være med som mentorer og nye ledere som mentees i et mentorforløb, der varer et år.

Sammen med Dansk Psykolog Forening og Bibliotekarforbundet tilbyder KS en Ledermentorordning. Erfarne ledere er mentorer for nye ledere, og begge parter får noget ud af det. Det viser erfaringerne.

•    100 % af mentorerne er for eksempel helt eller overvejende enige i, at forløbet har betydet, at de har udviklet deres kompetencer inden for sparring, dialog og coaching
•    90 % af de deltagende mentees er for eksempel helt eller overvejende enige i, at forløbet har betydet, at de har udviklet sig som ledere
•    100 % af dem, som har deltaget i de tidligere forløb, vil anbefale andre at deltage.

Mentorforløbet varer et år, du bliver klædt på til forløbet fra starten og vi holder også et midtvejsmøde, hvor alle deltagere mødes og får fyldt nye idéer, værktøjer og energi på.

Vi har nu åbnet for tilmeldingen til det næste forløb, som starter primo september 2018.

Vi søger både erfarne ledere som mentorer og nye ledere som mentees. Læs mere om ordningen her og hør, hvad tidligere deltagere siger om, hvorfor de har deltaget, og hvad de har fået ud af at det:
En mentor.
En mentee

Du tilmelder dig ved at udfylde et ansøgningsskema, som du finder her. Det bruger vi til at matche mentorer og mentees. Vi skal have skemaet senest den 20. august 2018 på mentor@kommunikationogsprog.dk. Du hører så fra os i slutningen af august.

Edit page